Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość biomed eng

Ktora prace wybracie Doradzcie mi

Polecane posty

Gość biomed eng

Obie prace sa w zawodzie, obie w kraju w ktorym mieszkam. Skonczylam inzynierie. 1.Praca w firmie, na rękę (po odliczeniu podatkow itd): 3.6 tys/ miesiac, kontrakt na rok póki co ale najprawdopodobniej by mi go przedluzyli. 2. Praca jako asystent badawczy na uczelni, na rękę: 2.2 tys/ miesiac, glownie pracuje nad swoim doktoratem , kontrakt 3 lata - czyli tyle czasu placa stypendium. Obie prace zapewniaja macierzynski Zawsze marzylam o pracy na uczelni i zeby zrobic doktorat, bardzo bym chciala... ale jednak kasy jest z tego mniej.....no i dylemat.... Moj maz duzo zarabia, wiec w sumie kasa nie jest problemem ale ja sama poki co nie mam nic, zero oszczednosci wlasnych, wiec chcialabym zaczac normalnie zarabiac. Dom on kupil na kredyt jeszcze jak byl kawalerem i sam splaca kredyt. Poruszam sie transportem publicznym. Wydaje mi sie, ze praca na uczelni bedzie mniej stresujaca i restrykcyjna ale z drugiej strony idac juz teraz do firmy zdobylabym jakies realne doswiadczenie i moze potem kolejna lepsza prace..No ale jesli nie zrobie dr teraz to pewnie nie zrobieb go nigdy. Mam 26 lat

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować