Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy!! 40tc a dziwny sluz

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jeatem w 40tc wczoraj odszedł mi czop sluzowy i dziaiaj cala noc wstaqalam do lazienki bo wyplywala ze mnie dziwna wydzielina, taki bialy, gęsty sluz. Wstawalam prawie co godzine i musialam zmieniac bielizne. Co to moze byc? Czy to moga byc wody plodowe? Wczoraj bylam u lekarza i kazal mi w czwarek, w dniu terminu zgłosić się do szpitala.

Gość gość
Ja tak mialam to sa wody plodowe,jedz do szpitala!

Gość gość
Wody to wody a nie śluz

Gość gość
To jest bardzo geste, jak galaretka. Dzien przed wizytą u lekarza tez mi takie cos wyplywalo ale o wiele mniej, ale lekarz nic nie mowil o tym. Stwierdzil tylko ze mam rozwarcie na pol palca i jeszcze szyjka sie nie bardzo skrocila. Co mam robic? To barfzo meczace, co chwile musze leciec do lazienki.

Gość gość
Nie ma sie co zastanawiac,pakuj sie i jedz do szpitala

Gość gość
Ja mialam tak samo, czop odchodzil przez 2 dni i najpierw to byl czop a później taka maź. Urodzilam 3 dni później. Ciezko określić czy u ciebie jest to samo, poczytaj o odchodzeniu czopa, zadzwoń do poloznej z twojej okolicy niech cos podpowie. Jeśli cię to martwi jedz do Gina albo na ip i nie sugeruj sie niczym, bo instykt mamy lepszy niż nam sie wydaje :) powodzenia

Gość gość
Dokladnie u mnie tez byla taka maz,polozyli mnie od razu na sali,mialam czekac na cesarke do rana,a po godzinie nagle sie wszyscy zbiegli i brali mnie na stol