Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuax

Swędzenie miejsca intymnego

Polecane posty

Gość anuax

Witam. Od kilku dni mam problem z miejscem intymnym. Na początku piekło i miałam niewyobrażalną ochotę na pójście do toalety, lecz kiedy kończyłam oddawać mocz, zaczynało bardziej piec i trwało to dosłownie kilka sekund. Po bodajże 3 dniach zaczęło się swędzenie. Nie mam już tej częstej ochoty na oddanie moczu, natomiast przy końcu dalej odczuwam pieczenie. Dodam, że ostatnio sama się zabawiałam, ale tylko palcami i boję się, że to przez to. Jestem młoda i wstydzę się iść z tym do ginekologa. Powinnam powiedzieć o tym mamie? Też się trochę wstydzę. Dziewczyny, proszę powiedzcie Jestem o robić i co to może być!

Gość gość
jeśli nie masz serkowatych upławów to tylko podrażnienie , ale samo nie przejdzie . kup sobie maść Clotrimazolum i smaruj miejsca intymne i probiotyk dopochwowy Lactovaginal - włożyć jedną kapsułkę do pochwy na noc , zabezpieczyć się wkładką bo po rozpuszczeniu wypływa . do mycia miejsc intymnych zaparz sobie rumianek. jeśli po 3-4 dniach dolegliwości nie ustąpią to musisz iść do lekarza bo może być infekcja bakteryjna. Clotrimazol krem to koszt ok. 3 zł a Lactovaginal ok 22 zł , jedno i drugie dostępne bez recepty .

Gość gość
Myj łapska,a od zabawy masz maskotki dzieciaku