Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie jakas dobra lokate,wysoki macie procent?

Polecane posty

Gość gość

J.w

Gość gość
A ile masz tej kasy do ulokowania? Bo to istotne. Ja mam 5.5 % w getinie ale lokata akladana w czerwcu 13 i troche kasy tam jest wiec mozna bylo negocjowac oprocentowanie.

Gość gość
Na ta lokate 50 tys.i w getinie nam dali cos kolo 4%,nie pamietam ale zastanawialam sie czy moze teraz ktos dostal gdzies lepiej. Ale mamy tylko na 3 miesiace. Bo remont bedziemy robic w wakacje.

Gość gość
Nie ma lepiej i noe bedzie. M.in. przez niskie stopy procentowe.

Gość gość
a gdzie najlepiej założyć dobre konto oszczędnościowe. zależy mi na tym żeby kasa choć troszkę zarabiała, ale żebym mogła ją w każdej chwili wypłacić.

wszystko zależy od tego jaką gotówką dysponujesz. im więcej chcesz wlozyć w lokatę bądż konto oszcz tym latwiej sie dogadac z bankiem o fajne warunki my np mamy w pekao sa lokate ale na indywidualnych warunkach bo mamy kredyt hipoteczny, praktycznie placimy tylko karta wiec bank i tak z***biscie na nas zarabia, do tego jeszcze konto oszczednosciowe tez fajnie zarabia wybierz sie do banku a nie na forum pytasz to nie forum ci da oferte lokaty badz konta tylko bank

do tego mamy jeszcze konto oszczednosciowe które tez fajnie zarabia ale to juz dla nas a nie dla banku - urwalo mi zdanie :)

Gość gość
Ale my juz lokate wybralismy,tam gdzie sie dowiadywalismy to byla najlepsza okazja. Wiem,ze wczesniej byly lepsze oferty. Wiadomo wszystkich ofert nie slrawdzalisy we wszystkch bankach I nie chcielismy zakladac.ktoregos.konta z kolei,bo zazwyczaj leszewarunki byly dla kogos kto konto w banku ma.akurat w getinie mielismy jedna lokate,zalozylismy konto i dali nam lepszy procent. Ale to ju 4 konto do utrzymania,w prawdzie sa darmowe,ale trzeba pamietac o wplywach,ilosci transakcji itp.

Gość gość
I po prostu bylam ciekawa czy sa gdzies lepsze warunki a my dalismy d.u.p.y.wybierajac nizsza oferte.

Gość gość
teraz nie ma dobrych lokat, jak się kiedyś dowiadywałam to same poniżej 2% :O

Gość gość
oferty zmieniają się praktycznie co miesiąc, co jakiś czas wprowadzane są promocje głównie dla nowych klientów danego banku tu masz często aktualizowane rankingi lokat: www.cykl.leadkredyt.pl