Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Precz z Ukraincami

Polecane posty

Gość gość

Człowiek który jako dziecko przeżył banderowską rzeź opowiadał że nocą weszli do domu oknami. On schował się na strychu i wszystko widział przez szparę między deskami sufitu. Jego matkę cięli żywcem piłą do drewna, związaną kobietę wsadzili między deski i przecinali piłą, najpierw odcięli stopy, potem kolana, następnie cięli przez miednicę, potem przez brzuch, gdy przecinali pierś kobieta zmarła, to trwało całymi godzinami. Oczywiście wcześniej matkę i jego kilkuletnie rodzeństwo, braci i siostry, rozebrali do naga i zg****ili, banda 20-30 zwyrodnialców. Jak zginęło jego rodzeństwo tego się nie dowiedziałem, bo wielki zdrowy, dorosły mężczyzna dziś 80cio letni nagle rozpłakał się jak małe dziecko i nie był w stanie nic więcej powiedzieć. Dla mnie ten płacz dorosłego mężczyzny był naprawdę dziwny, ale gdy sam to pisałem to poczułem się niedobrze i musiałem dwa razy wziąć krople żołądkowe żeby nie zwymiotować, mimo to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co czuł ten mężczyzna gdy opowiadał to co spotkało jego rodzinę. Małego chłopca znaleźli na strychu Ukraińcy, ukryli i wywieźli do Polski, dlatego przeżył. Krew mnie zalewa jak słyszę że nasi politycy, wszyscy od lewa do prawa nagle wszyscy zgodni a na co dzień udający kłótnie i dzielący Polaków, krzyczą o pomocy potomkom banderowskiej bandy z majdanu, bo ci wszyscy politycy to ta sama banda. Nagle banderowscy zwyrodnialcy z majdanu proszą o pomoc Polaków, to szczyt obłudy, hipokryzji i chamstwa!!! Zrabowali nam najżyźniejsze ziemie w europie a cebulę i ziemniaki kupują u nas, krainę mlekiem i miodem płynącą zamienili w najbiedniejszy grajdoł, mają biedę i głód na najlepszych ziemiach. Życzę im jak najgorzej a politycy niech nie ważą się im pomagać z moich pieniędzy, niech im płacą z własnych zagranicznych kont. Kto tak samo jak życzy bandytom UPA łapka w górę!!! Kopiujcie ten tekst, bo ja nie mam siły walczyć z cenzurą i wklejajcie pod kłamliwymi artykułami, żeby inni wiedzieli jak było naprawdę.

Gość gość
w tym linku chodzi mi konkretnie o zdjecie- jakby ktoś nie wierzył czy mial watpliwosci, jakie byly efekty spotkania polskich kobiet z ukraincami

Gość znam tą historię i inne
Historia jakich wiele o tym co OUN - UPA zrobiło Polakom. Zwierzęta takie nie są.Ci jeszcze chcą pomocy od Polaków, hipokryci racja to w głowie się nie mieści.Gorsi od NKWD ,zresztą na nich ukraińcy zwalają winę za mordy na kresach.Pewnych ludzi nie uciszą , polecam poszukać ich prace: -Ks Tadeusz Isakowicz Zalewski -Ewa Siemaszko -Prof Grzegorz Motyka -dr Lucyna Kilińska - Joanna Wieliczka Szarkowa

Gość gość
Z jednej strony rozumiem,że młodzi ukraincy nie znają ciemnych stron histori swojego państwa.Dla nich Stepan Bandera to bohater,który walczył o wolność Ukrainy,z drugiej strony myślę,że w rodzinach tych współczesnych ukrainców,może nie tyle,co mówiło się o dawnych czasach,ale kultywowano nienawiść do Polaków.Można tylko gdybać w tym temacie.Jakoś ciężko mi uwierzyć,w to,że ktoś z normalnego człowieka zamieniał się w bestie,zabijał własnych sąsiadów,czasem nawet współmałżonków i dzieci( w przypadku polskiego pochodzenia jednego z małżonków zabijana była "polska" strona małżeństwa i dzieci tej samej płci).

Gość gość
Po co sprowadzają do nas to bandyckie nasienie.

Gość gWalter
możemy bezkarnie w imię prawa zabić 220 tysięcy ukrainców, tylko wtedy można mówić o przyjażni