Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robie pulpety pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam pulpety, teraz duszę je w wywarze z jarzyn i nie wiem, czy mam wlać do tego przecier pomidorowy? Mam taki w kartonie z lidla, pomoże ktoś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja tak robię ale odlewam wodę-tak by było jej tylko trochę na dnie-dosłownie trochę. I wlewam przecier, dodaję trochę cukru, soli, pieprzu i odrobinę słodkiej śmietany. Czekam aż sos zgęstnieje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zrob sos na zasmazce wlej do wywaru, koncentrat,przyparwy i co tam lubisz i gotowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×