Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wozilybyscie 6 miseiczne dziecko na rowerku smart trike juz teraz

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie... moja kolezanka zrezygnowala z wozka i teraz wozi córkę w tym, twierdzi że dziecko nie mieści się w ramionach do wózka x-lander i jest dtrasznie z tego dumna, ciagle mi zdjecia malej pzesyla. mnie się to wydaje glupota, nie dosc ze dziecko male to jeszcze zimno, podejrzewam ze na kregoslup malej to dobrze nie robi... nie wiem sama - mam ochote powiedziec jej co mysle, boje sie ze sie obrazi... z drugiej strony moze panikuje? ale nie chce zeby malej sie cos stalo :/

Gość gość
ja bym się nie odważyła wsadzić swojego półroczniaka w taki rowerek...

Gość gość
6 miesięczne dziecko na takim rowerku ?! Gorzej Ci ? Co za matki..czy Wy rozumu nie macie...jeszcze będzie miał mnóstwo czasu żeby na tym jeździć..

Gość gość
To ile to dziecko waży, że się do wózka nie mieści? O_o Przy instrukcji rowerka jest napisane, ze może być używany od 6 miesiąca. Dziecko wtedy nie siedzi tylko jest w pozycji pol leżącej :) więc krzywdy raczej tym nie zrobi :)

Gość gość
Może jeszcze zaraz zaczniesz pisać, że twoje dziecko ma 6 miesiący i nie potrafi sikać do nocnika ??! Po co tak wcześnie wprowadzać takie rzeczy ? Daj niemowlakowi być niemowlakiem, a nie rób z niego od razu 2 latka

Gość gość
W ramionach do x landera się nie mieści?! Ona ma dziecko czy zapaśnika sumo?

Gość gość
tu autorka: podobno ma 30 cm w ramionach... nie wiem wlasnie, bo nie wyglada na jakąś wielką jej córka. moj ma 9 miesięcy a sama bym nie odwazyla sie w to go jeszcze wsadzic, ale moj sie do wozka spokojnie miesci. chyba jej powiem co mysle :/

Gość gość
wariatka z twojej koleznkia. z drugiej strony to nie twoje dziecko wiec nie ma pewnie sensu nic mowic.

Gość gość
up