Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeden papieros a karmienie piersia

Polecane posty

Gość gość

Mam straszna ochote na papierosa... bije sie z myslami. Wiem, ze moge sobie odmowiac ale cala ciaze sobie wszystkiego odmawialam ta samo teraz (karmie juz 6 miesiac) mam dosc! Wiem, ze szkodzi itd ale tak bardzo chcialabym zapalic jednego papierosa. Mam bardzo silna wole i wiem, ze na jednym sie skonczy (tak jak przed ciaza palilam jednego sporadycznie). Czy jeden papieros zaszodzi dziecku? i czy da sie jakos te szkody pominac - tak jak z piciem alkoholu np. odczekac 3 h?

Gość gość
up

Gość gość
prędzej dziecku zaszkodzi ten 1 papieros niż mleko po 6 miesiącu pomoże w czymkolwiek ;P Przestań karmić i pal do woli :) Co dobrego dziecko miało wyssać z Ciebie to już wyssało ;)

Gość gość
Zapal zaraz po karmieniu, po 2-3 godzinach nie ma sladu nikotyny juz w mleku. Rozmawialam na ten temat z lekarzem

Gość gość
Zaraz zostane zjechana ale.... ja tez mialam czasmi ochote zapalic jak karmilam. Czasmi wieczorem po ostatnim karmieniu zapalilam sibie jednego. Ale tylko w sytuacji jak wiedzialam ze następne karmienie bedzie za kilka godzin- rano. Po paleniu jeszcze sciagalam troche mleka i wylewalam. Dziecku nic nie jest.

Gość gość
Mnie odrzuciło od fajek przy karmieniu (choć paliłam całą ciążę). Wróciłam do palenia jak przestałam karmić.