Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia nie powinny być dostępne dla wszystkich.

Polecane posty

Gość gość

Tylko dla wygranych. Teraz wszyscy idą i mamy prymitywów "specjalistów".

Gość gość
a co ty poszłaś i innym bronisz? w*********j stara k***o nie jestes żadną ''wygraną''

Gość gość
masz racje, sporo patologicznego plebsu wykorzystuje czasy zaniżonego poziomu edukacji na studiach przez co mamy do czynienia z idiotami po pseudo wyższym

Gość gość
Sory miało być tylko dla wybranych.

Gość gość
a co ty poszłaś i innym bronisz? w*********j stara k***o nie jestes żadną ''wygraną'' No właśnie o takie perełki mi chodzi. :)

Gość gość
teraz wszyscy moga studiowac na ujocie w krakowie uczelnia sama prosi bo miejsca niezapelnione.. moje kolezanki ledwo mature zdaly a studia skonczyly i sie chwala ze na ujocie.. nie potrafia zdania sklecic i nie wiedza co to ksiazka a do tego mowia tylko o galeriach i kosmetykach ale niewazne to bo chwala sie ze sa po ujocie hehehe

Gość gość
Plebs, debile, puste panienki itp. tak to by sobie skończyli na technikum lub liceum i poszli do biura, szkoły czy gdziekolwiek a tak to psują opinię wykształconym ludziom. Powinno być więcej zawodówek itp. to by się uczyli jakiegoś fachu, co po nauce jak w głowie i tak pusto, cipki, cycki, k***sy, blokowiska i disco polo.

Gość gość
a co ty poszłaś i innym bronisz? w*********j stara k***o nie jestes żadną ''wygraną'' No właśnie o takie perełki mi chodzi. usmiech.gif x ''perełki''? a skąd wiesz co ja studiuje? jak na razie do tej pory poziom uczelni medycznych sie nie zaniżył, plebsie :)

Gość gość
Z TYM ujotem prawda. Jakiez było me zdziwienie jak spotkałam ostatnio koleżankę z liceum i ona zawsze miała problemy i z każdego przedmiotu była prawie zagrozona a tępa dogłębnie i dowiedzialam sie ,że skończyla ADMINISTRACJE NA UJOCIE. TA UCZELNIA ZESZLA NA PSY.

Gość gość
teraz wszyscy moga studiowac na ujocie w krakowie uczelnia sama prosi bo miejsca niezapelnione.. moje kolezanki ledwo mature zdaly a studia skonczyly i sie chwala ze na ujocie.. nie potrafia zdania sklecic i nie wiedza co to ksiazka a do tego mowia tylko o galeriach i kosmetykach ale niewazne to bo chwala sie ze sa po ujocie hehehe Jest aż tak źle? Jakie to studia?

Gość gość
Prawda, studia powinny być płatne i dla zdolnych, zaś stypendia przyznawane dla wyjątkowo uzdolnionych. Reszta przeciętniaków niech nie zawraca gitary i zacznie rozważać kurs szydełkowania.

Gość gość
pytalas jakie studia na ujocie? psychologia głownie..tam same rozowe panienki i tipsiary oraz solary...bleee

Gość gość
a co ty poszłaś i innym bronisz? w*********j stara k***o nie jestes żadną ''wygraną'' No właśnie o takie perełki mi chodzi. usmiech.gif x ''perełki''? a skąd wiesz co ja studiuje? jak na razie do tej pory poziom uczelni medycznych sie nie zaniżył, plebsie :D :D :D tak to jest jak plebs i chamstwo się pcha na salony :D o tym właśnie mowa. Jeszcze mogłaś napisać, że doktorat robisz :D coś mi się zdaje, że kariery medycznej nie zrobisz "w*********j stara k***o" :D

Gość gość
Kazdy ma prawo sie uczyc

Gość gość
Świat zszedł na psy. Albo to, idzie taki biedak na studia, po******la w jednym sweterku cały rok, do tego jeszcze niezdolny, ale studentów "specjalistów" trzeba, a osoba po liceum mogłaby wykonywać taką samą pracę jak on po studiach. Trochę to niepoważne.

Gość gość
gość a co ty poszłaś i innym bronisz? w*********j stara k***o nie jestes żadną ''wygraną'' No właśnie o takie perełki mi chodzi. usmiech.gif x ''perełki''? a skąd wiesz co ja studiuje? jak na razie do tej pory poziom uczelni medycznych sie nie zaniżył, plebsie smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif tak to jest jak plebs i chamstwo się pcha na salony smiech.gif o tym właśnie mowa. Jeszcze mogłaś napisać, że doktorat robisz smiech.gif coś mi się zdaje, że kariery medycznej nie zrobisz "w*********j stara k***o" smiech.gif x doktora nie robie, ale nie jestem tak zapatrzona w siebie by interesować sie tym jacy ludzie studiują i im zakazywać. zakompleksiona plebejuszko

Gość gość
Medyczka przestań się już kompromitować....

Gość gość
Plebejuszka cię zrobiła. Tępo cię strugali. :D

Gość gość
to ty sie kompromitujesz, co cie obchodzi kto studiuje? zakompleksieńcu

Gość gość
Niestety powodem tego, że studia często się nie przydają, jest właśnie istnienie Ministerstwa Nauki i przede wszystkim to, że uczelnie są państwowe. W USA studia są prywatne, elitarne, na wysokim poziomie i nie ma z tym problemu. Nie każdy studiuje, bo nie każdy tego potrzebuje żeby się kształcić, każdy zna własne możliwości, a poza tym amerykańskie uczelnie zbierają większość Nobli na świecie więc o czymś to świadczy.

Gość gość
Nie wiem w ogóle skąd się wzięło to parcie na magistra, nie każdy może iść na studia i to rozumieją chociażby w USA gdzie nie ma takiego histerycznego parcia społeczeństwa bo wiadomo, że nie wszyscy są biznesmenami, menedżerami i naukowcami - są też ci którzy odwalają brudniejszą robotę i nie wytłacza się im tam dodatkowej zupełnie niepotrzebnej wiedzy. Są wyspecjalizowani w swoim zawodzie i żadne studia z byle czego nie są im potrzebne.