Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamonikamonikamonikamonika

macierzynstwo mnie obrzydza...

Polecane posty

Gość monikamonikamonikamonikamonika

Nie mam dzieci i niechce. To nie prowokacja. Co w tym takiego jest fajnego? ktosmi powie? bo ja jak sobie pomysle o tym to mnie obrzydza na sama mysl. Porod bol krew, chodzenie ztym baniakiem przez 9 mcy. Nie myslisz logiznie tylko tymi hormonami, a karmienie fuj? karmienie piersia tez mnie obrzydza, i to poczucie ze masz tam mleko, ze tak Ci kapie cos, ze musisz to odciagac jak masz za duzo. No i a z piersi robia sie zwisy. i z brzucha wór. A to cos tylko drze jape i sra. Kobiety moze w czasie ciazy wygladaja mlodo i promiennie ale pozniej 10lat starzej. No nie dosc ze cialo kobiety nadaje sie po czyms takim tylko na stol operacyjny, ze to macierzynstwo tylko pod wzgledem fizycznym kobiete kosztuje to czemu bym chcialabym niby miec to dziecko? niewyobrazam sobie ze nie moge isc do pracy bo dziecko chore, nie mam z kim zostawic, musze zostac w domu, premii nie dostane i musze sie bac ze nie starczy mi kasy na oplaty rachunki leki jezdzenie itp.

Gość gość
Przymusu nie ma.

Gość gość
tez mam czasem egistyczne myśli żeby nie mieć dzieci, całe życie trzeba na nie zapiepszac a potem się odwdzięczą mordą

Gość gość
No a ktoś Cię zmusza? Jedni nie lubią psów bo im też "śmierdzą". Są odpowiedzialni i kochający rodzice, i odpowiedzialni, kochający psy ludzie. Musu nie ma jak już gość powyżej napisał/a. Nie masz wyobraźni to się nie martw.