Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uszka z barszczu

Szwagierka...

Polecane posty

Nie wiem jaka praca ją interesuje, bo ona chyba sama nie wie. Z tego co zrozumiałam to taka gdzie się nie narobi a zarobi duuużo ;]

Gość gość
Mialas operacje?

Tak, miałam operację ;) Dlatego też leżę w łóżku i się nudzę i siedzę na forum :D Tym bardziej, że mąż akurat do końca tygodnia ma zapieprz a i tak musi trochę nade mną skakać :)

Gość gość
Czyli masz zdrowotny urlop? Odpoczniesz troche, tylko ze wtedy duzo sie mysli jak sie lezy

Dla mnie to szczerze mówiąc męczarnia a nie odpoczynek ;) Zawsze wolałam odpoczywać aktywnie a nie leżeć plackiem. Czytam, pracuję zdalnie (bo mogę na komputerze na szczęście) ale w sumie to wszystko co teraz mogę. No i tym bardziej mnie męczą takie myśli ;)

Kobieto, przestań myśleć o rzeczach niewartych myślenia. Zdecydowałaś słusznie - szwagierka niech żyje na własny rachunek, a wy macie prawo być swobodni we własnym domu. Weź jakąś książkę dla rozrywki. Polecam ci Chmielewską. Nawet jeżeli już czytałaś - warto wrócić. Ona ma świetny "egoistyczny" stosunek do świata.

Gość gość
Jaki tytul chmielewskiek, moze mi sie tez przyda bo jestem za dobra dla facetow

MałyLord jak się ma dużo czasu a mało problemów to tak w życiu bywa, że się ciężko od głupich myśli uwolnić ;) Choć dziś już spokojniejsza jestem :) A co do lektury to dziękuję ale akurat Chmielewską lubiłam jak byłam młodsza ;) Ale książek teraz dużo czytam. Jedną na dzień/dwa przerabiam także rozrywki mi nie brak :P

Gość Uszka z braszczu
No i problem z głowy. szwagierka sie powiesiła :(

Gość gość
to zawsze tak jest co w tym nowego ale sa na to sposoby tez i mozna : :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
niech szwagierce pomoga inne osoby z rodziny - ci wlasnie , ktorym opowiadala jaka straszna kobieta z ciebie ;)

07:49 podszywie drogi nie wydaje mi się, żeby żartowanie z tego czy jakaś konkretna (choć anonimowa) osoba popełniła samobójstwo było na miejscu. Ależ rodzinka nic mi wprost nie powiedziała. Od tych, z którymi jestem bliżej się dowiedziałam.