Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oswiadczyny po niecalym miesiacu...

Polecane posty

Gość gość
Czy dziewica to taka atrakcja? A jeśli on mnie na prawde kocha? Sama już nie wiem.....

Gość gość
jak on ma cię kochać po 2miesiącach znajomości skoro tak naprawdę się nie znacie? może być zauroczony ale na pewno nie zakochany ;). Uwierz starszej koleżance - chodzi mu tylko o jedno :). ps. Jeśli on ci mówi, że będzie czekal z seksem do skończenia przez ciebie LO to to prawda. Tylko, że w tym czasie będzie pukał inne laski. Faceci naprawdę wiele zrobią by zdobyć dziewicę :D

Gość gość
Nawet jeśli nie chodzi na imprezy beze mnie, na fejsiku (:P) ma status w związku itp. Chlopak nawet wyslal mi grafik pracy i wiem kiedy w niej jest. A kiedy nie to studiuje (zaocznie) albo jest ze mna....kurcze ale mnie zagielas....

Gość gość
A może chce mi dac pozorna kontrole.. zebym myslala ze jest super romantycznym facetem a tak naprawdę szuka kolejnej d**y....

Gość gość
ja już swoją opinie powiedziałam :) czy dasz się wydymać cwaniakowi czy nie to już zależy od ciebie :D ciao!

Gość gość
To co ci kolezanka wypisuje to tylko jedna z opcji. Na kafeterii sie nasuwa, bo tu wielu poluje na dziewice. Ale jest tez mozliwe, ze on wcale nie ma zlych intencji, i naprawde mysli, ze cie kocha. Moj pierwszy partner taki byl, strasznie kochal od samego poczatku, po kilku miesiacach myslal o oswiadczynach - a potem nagle szybko sie rozmyslil. Moze twoj tez taki w goracej wodzie kapany, i roznie moze byc. Zachowuj sie ostroznie, nie rob niczego wbrew sobie, to caly sekret.