Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryś1234

Czy niania elektroniczna na prezent to FAJNY POMYSŁ?

Polecane posty

Gość Maryś1234

Ja pamietam że nie miałam niani bo nie miałam juz na nią pieniędzy ale jak bym dostała od kogos to bardzo bym się cieszyła :) Czy myslicie że koleżanka ucieszy sie z takiego prezentu od znajomych? Polecicie mi jakąś dobrą (z kamerką)? Sama jak mówiłam nie mam w tym żadnego doświadczenia więc dziekuje za wszystkie sugestie :)

Gość gość
ja miałam angel care i bardzo to była fajna rzecz. Ale miałam wersję prostą, bez kamerki, sam kontroler oddechu.

Moim zdaniem bardzo fajny, sama nie zamierzam kupować, bo szkoda mi kasy, ale cieszyłabym się z takiego prezentu

Gość gość
Prezent super, ale może być kłopot. Ja dostałam właśnie w prezencie elektroniczna nianię, która odbierała przez fale radiowe na dwóch kanałach, i niby miało nie być zakłóceń, a to nie prawda. Ściągała wszystko z całego bloku, włączała się nawet gdy szczekał pies sąsiada, lub krzyczało dziecko dwa piętra wyżej. Na szczęście mogłam ją wymienić na inną, wybrałam firmę Luvion i jestem mega zadowolona: http://zakupydladziecka.pl/warto-kupic/akcesoria-dla-dzieci/nianie-elektroniczne-i-monitory-oddechu/15-video-niania-luvion-grande-elite-z-ekranem-3-5

Gość gość
Ja sie bardzo ucieszylam jak dostalam. Przeprowadzilam sie do duzego mieszkania i to byl luksus siedziec w jednym pokoju i niemartwic sie,ze na koncu dziecko zaczelo plakac a ja nie uslyszalam bo np.tv. i mam najtasza,dzieci sporo w bloku i zadnych zaklocen.

Gość gość
bardzo dobry pomysl

Gość gość
Ja gdybym dostala taki prezent bylabym mega zadowolona,zawsze chcialam kupic ale szkoda mi bylo kasy...

Gość gość
Według mnie świetny pomysł. Też nie miałam i też bym się bardzo cieszyła z takiego prezentu. Zwłaszcza że mieszkam w domu i zawsze jak dziecko spało a musiałam po coś wyjść na podwórko to leciałam z jezykiem na brodzie i duszą na ramieniu;)

Gość gość
Bardzo fajny pomysł. My tez kupilsmy kiedys z mężem i znajomymi mojej siostrze taką i była wniebowzięta :D Polecam Ci aventu. Kamerka bardzo fajnie działa i ma ten tryb, że widać też wszystko nocą przy zgaszonym świetle. Siostra też zachwalała zasięg że starcza jej na cały dwupiętrowy dom i ogród.

Gość gość
rewelacja pomysł, sama jestem w ciazy i bardzo bym sie ucieszyła z takiego prezentu

Gość gość
Bardzo fajny, niania to według mnie zakup nr 1! :)

Gość gość
Jak dla mnie to wszystko zależy gdzie koleżanka mieszka. Ja mieszkam w bloku, mieszkanie nie jest jakieś wielkie, więc dla mnie byłby to gadżet zbędny. Ale gdybym mieszkała w domu, to super sprawa. Natomiast jeśli chodzi o sam prezent, wolałabym dostać np chustę do noszenia. Najlepiej spytaj koleżankę wprost, co by jej się przydało -może podaj jej kilka propozycji i niech sobie z tego coś wybierze.

Gość gość
Faktycznie możesz podpytać co jej potrzebne. Ja miałam aventu i była całkiem ok. Nie było zadnych zakłóceń.