Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel94

mam wadę wymowy...

Polecane posty

Gość gość
a może miała powody żeby się bać? może coś się kiedyś stało.

Gość gość
ciekawe niby jakie?

Gość gość
a ty logopeda jakaś nienormalna jesteś? takie historie się zdarzają widziałam ostatnio w tv, wydaje mi się że ci co tu piszą to jacyś nowobogaccy którzy nie mają zrozumienia dla innych osób, szkoda.

Gość gość
jednak jeżeli chodzi o operacje to rodzice mają coś do powiedzenia, są dwie opcje: albo za późno chłopakiem się zainteresowano albo roszczep nie był tak groźny że trzeba było operować, coś o tym wiem.

Gość gość
rzeczywiście nie b ył groźny i dlatego autor ma same pozytywy z niego wynikające, wręcz zachwala ten stan a to jaki jest teraz to zwykłe ZANIEDBANIE

Gość gość
hahahha i jakie to typowo polaczkowe odezwała sie logopedka i specjalistycznym okiem określiła sprawę i juz zleciała się tępa hołota i ją wyzywa hahahahaha i jeszcze nazywa nowobogacką hahahahahahahahhahaha czy ty ułomie wiesz w ogóel co to znaczy hahaha

Gość gość
a kiedy on go niby zachwalał bo niezauważyłem

Gość gość
boze nie... ale prymitywy z was k****, aż strach że takie głąby chodza po ulicach k****. nawet czytać nie umiesz, a już o ironii zapewnie nigdy nie słyszałaś tępoto, co

Gość paweł94
Nie wierzę co czytam. Znalazłem mój temat po czterech latach. Sądziłem że został usunięty bo zgłaszałem.