Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psychodelirium_

Jakie rzeczy o was samych uświadomiła wam Kafeteria

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
syn fubu - a co w kafeteryjnym wygladzie moze swiadczyc o paleniu lub niepaleniu marichuany ? I czy naprawde myslisz ze Twoja ostatnia milosc teraz Cie czyta ? Nie ma innych zajec ? * Psychodelirium- przedstawilas bardzo skomplikowany obraz. Co bedzie jesli takiego nie spotkasz ? Zostaniesz sama?

analiza ja wiem że to jest nudne, ale miałam rozwinąć to rozwinęłam, nie potrafię tego w ciekawszy sposób opisać i nie widzę potrzeby. Analizuję, bo lubię analizować wszystko co się wokół mnie dzieje, a chociaż lubię konkrety np w relacjach międzyludzkich, to tak naprawdę w świecie konkretów jest niewiele, dlatego zawsze wolę obejrzeć wszystko z każdej strony, wyrobię sobie z tego konkret, kiedy naoglądam się wystarczająco. Zuzanna Nie czekam specjalnie na to, przyjdzie to przyjdzie, nie to nie, moim zdaniem nie wszyscy są zdolni do takiej miłości, kto wie, może ja jestem niezdolna

Gość Zuzanna Amelia ææ
Psychodelirium - o tym sie jeszcze przekonasz. Zycie przed Toba. Jak Ci poszla sesja ?

Nie wiem jeszcze co zrobię za dziesięć lat jeśli nadal będę sama, nie mogę tego przewidzieć. Na tę chwilę wydaje mi się że nadal nie będzie tragedii, ale człowiek jest z natury stworzony do prokreacji więc z czasem pewnie chęć wejścia w związek będzie silniejsza. W najgorszym razie stanę się desperatką nawet sobie tego nie uświadamiając... Ale co będzie to będzie, nawet nie wiem czy będę wtedy żyła jeszcze, nikt tego nie wie

Sesja ok, ale czeka mnie jak widzę ciężki semestr. Na szczęście praca jaką mam przed sobą jest przyjemna dla mnie, chociaż żmudna, ale cierpliwa jestem więc jakoś dam radę :P A Ty czym się zajmujesz tak "na życie"?

Gość Zuzanna Amelia ææ
syn fubu - nie * Psycho - gadaniem , sprzataniem i papierologia. Ciezki semestr mozna przebrnac o ile sie jednoczesnie nie musi pracowac.

No mam tyle szczęścia w nieszczęściu w życiu że akurat pracować ani brać kasy od nikogo nie muszę, dorabiam sobie od czasu do czasu ale teraz chyba i z tego zrezygnuję

Zuzanna czemu chciałaś ze mną rozmawiać? Zajmujesz się psycho-gadaniem - sprzedajesz ubezpieczenia na życie?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Psycho - z czegos zyc musisz. Zaraz ktos Ci napisze ze sie prostytuujesz i masz sponsora. * Syn fubu - chcialam z Toba rozmawiac bo sie akurat pojawiles i masz ciekawe wypowiedzi. Zaden przymus. Dlaczego twierdzisz ze Twoja milosc jest chora psychicznie ?

Dlatego napisałam, że to szczęście w nieszczęściu, utrzymuję się, bo mam przyznaną rentę rodzinną. Chociaż prostytucja i sponsoring to podobno popularny fach wśród studentek, dziwi mnie ten pogląd, bo osobiście żadnej trudniącej się tym zawodem nie znam, ale może akurat nie trafiam

Gość SZAMAN rozkoszny
Dowiedziałem się że, moj poziom naiwności jest dużo wyzszy,co akurat bardzo mnie cieszy.Nie ma chyba nic gorszego od zgorzknialego zgreda!

Twierdze tak ponieważ bo ona jest chora psychicznie i ma przybite zabawki do podłogi. Nie znasz jej, codziennie piecze szarlotkę a jeśli jej nie wyjdzie kara siebie za to chłostą. Uwierz że teraz to czyta i jutro będzie piekła szarlotkę, i nawet jak jej wyjdzie to weźmie ją i obrzuci nią monitor mówiąc "Masz ty!" Co takiego ciekawego we mnie cię urzekło?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja akurat nie mam nic przeciwko sponsoringowi jesli obu stronom to pasuje. A mrzonki starszych juz i nieatrakcyjnych panow o tym ze taka mlodsza i ladna naprawde ich kocha jak dostaje kase, uwazam za ich wylaczna glupote. Studiujesz dziennie czy zaocznie ? To musi byc duzy wysilek jesli jednoczesnie jestes chora. Sprawdzilas czy masz szanse na jakies dodatkowe stypendium w zwiazku z choroba ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
"Co takiego ciekawego we mnie cię urzekło?" * Jeszcze nie wiem. Jak sie dowiem to moze urok sie skonczy. Szarlotke mozna piec jak sie lubi nawet i dwa razy dziennie. O ile ktos to potem zje. Mozna sie tez szarlotka zywic.

Gość gość
" Uwierz że teraz to czyta i " . Jeśli czyta, to pewnie też skomentuje. Ja bym skomentowała gdybym, o sobie takie rzeczy przeczytała.

Zuzanna Źle mnie zrozumiałaś, dostaję rentę rodzinną, którą się otrzymuje ze względu na śmierć jednego z rodziców. Chora nie jestem, chociaż nie jestem też całkiem zdrowa ale to już znak czasów, każdy ma dziś jakieś dolegliwości

Gość swinia1
...to co zawsze.Najbardziej ze wszystkich...śmierdzi Homo Sapiens! Ja to wiadomo sram pod siebie i myję się tylko po smierci!

Ona tego nie skomentuje dlatego właśnie że jest chora psychicznie. Nie chce jej obnażać tutaj ale jest jak piszę. Prawdopodobnie to czyta, raczej tak, nie skacze po niczym. Przerzuca mąkę z kubka do kubka i gryzie rodzynki. Ona jest chora, zrozumcie to. Zuzanna, a więc jak dowiesz się czegoś co sprawi że urok się skończy to znaczy że ten aktualny urok jest spowodowany czymś o czym jeszcze nie wiesz, a czego wolisz nie wiedzieć? Tak?

Gość gość
Chcesz sprowokować Sandrę takim gadaniem?

synu fubu nie udawaj, że nie wiesz, że zwracasz na siebie uwagę tym co piszesz, i to jak myślę, często też świadomie i celowo

Wypiłem całego szampana co prawda niskiej jakości ale jakby nie było szampana, a i jeszcze mam całe piwo 6%. Zamierzam teraz słuchać "Zamigotał świat" aż nie wytrzeźwieje. Po czym zrobię sobie kawę, i udam się spać. Masturbacja nie wchodzi dzisiaj w grę więc nie prowokujcie mnie tak na wszelki wypadek.

Ani mi w głowie takie prowokacje, zresztą wynika z tego, że nie byłoby w tym żadnego wyzwania. Ja lubię jeszcze "Księżycową piosenkę", szczególnie refren.

Ja wszystko kocham "Księżycową" to od lat. Ale dzisiaj nie idę szukać wiatru w polu tak jak to bywało kiedyś.

Marzy mi się aby k***a pocałowała się z cnotliwą dziewczyną. Tak z językiem i przygryzaniem warg, żeby jedna czerpała od drugiej.

No świetne to są piosenki, zanim zrozumiesz - też jedna z moich ulubionych. Idę spać, pewnie mi się przyśnią jakieś domy i duże okna na świat. A rano popatrzę prosto w słońce, dawno tego nie robiłam