Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkak

jak pozbyłam się trądziku

Polecane posty

Gość ewelinkak

Cześć, od mniej więcej 16 roku życia borykałam się z problemem trądziku i tłustej skóry. Niedawno mój problem zniknął jak ręką odjął. A brałam już różne specyfiki... co było lekarstwem? cynk i kwas pantotenowy zawarty w preparacie revalid. Co ważne! Efekty nie były natychmiastowe, na początku zaobserwowałam zaostrzenie objawów, teraz cieszę się czystą skórą. Pozostały tylko drobne blizny

Gość gość
czyli wystarczy surowa dieta by wyleczyć trądzik lekarka wea Dąbrowska miała racje post daniela leczy tradzik ale np picie drożdży terz ma cynk i witemine b

Gość ewelinkak
nie mogę mieć 100% pewności co na mnie akurat podziałało, lekarzem nie jestem, ale patrząc na właściwości i działanie np. cynku jest to wytłumaczalne na drodze logiki, że moja skóra przestała się świecić i zginął trądzik. na pewno poprawę zaobserwowałam po jakimś czasie brania revalidu, nic innego nie brałam, nie zmieniałam diety etc.

Gość lutkaL
Z trądzikiem mojej córki walczyłyśmy ponad trzy lata.Raz było lepiej raz gorzej ale nigdy do końca się go nie pozbyła.Dopiero w ubiegłym roku jak pojechała do Anglii kupiła sobie tabletki IQFACE.Po dwóch miesiącach problem trądziku prawie całkowicie zniknął.Zostały tylko niewielkie blizny .

Gość gość
Udało mi się kupić IQFACE przez portal E-BAY .Zdecydowana poprawa już po miesiącu stosowania.Tabletki zdecydowanie lepsze niż te sprzedawane w polskich aptekach.Do tego delikatne kosmetyki dla dzieci.Więc według mnie warto postarać się je kupić.

Gość gość
jak piszecie trądzik to co macie na myśli? czerwone wypryski czy zaskórniki? ja mam zaskórniki i nie wiem jak się ich pozbyć a cery nie mam tłustej czerwone wypryski pojawiają się przy miesiączce i raczej chyba się ich nie pozbędę

Gość gość
Mi pomogl zineryt. Polecam. Rewelacja