Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jonaszzzzzzzzz29lat

Nigdy nie miałem dziewczyny bo jestem żydem

Polecane posty

Gość Jonaszzzzzzzzz29lat

Mam 29 lat.Choć temat brzmi jak przesadnie ,to jest w tym prawda.Ostatnio spotykałem się z fajna dziewczyna 22 lata fajne studia zainteresowania,no i sprawiała wrażenie zainteresowanej dobrze się nam rozmawiało.Nagle temat zszedł na to że 2 lata spędziłem w stanach zjednoczonych u rodziny w której są ortodoksyjni żydzi i ze sam jestem żydem choć nie ortodoksem.Przestałą się uśmiechać,zaczęła gadać o pogodzi i po 5 minutach wstała i poszła do domu.Już jej więcej nie zboczyłem.Chyba jak skończę studia wyjadę do stanów i poznam tam jakąś żydówkę bo polki są nietolerancyjne.

Gość Jonaszzzzzzzzz29lat
Wypraszam sobie ja nie mam pejsów podszywie :)

Gość gość
Wyjedz do UK, w Londynie Golders Green to zydowska dzielnica. Jest wspaniala. I wogole ludzie maja w d skjad ktos pochodzi, tylko w Posce taki zascianek.

Gość Jonaszzzzzzzzz29lat
Myślę o stanach dlatego ze tam mam prawie całą moja rodzinę.Nie ukrywam ze poważnie myślę teraz o tym by poszukać i związać się jednak z żydówka w stanach.Jak byłem młodszy myślałem że narodowość/pochodzenie nie m a znaczenia jednak zawiodłem się na moich wyobrażeniach.

Gość gość
W Polsce jak sie nie wbijasz w waskie ramki zascianka, to nie masz szans. W normalnym kraju bez wiejskich kompleksow pochodzenie nie ma znaczenia.