Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadarine

Czy isc z tym do lekarza?

Polecane posty

Gość Nadarine

Wtajcie. Dwa tygodnie temu byłam na nartach i pierwszego dnia zaliczyłam glebe na tyle mocno że noga wykręciła mi się w kierunku zewnetrznym czemu towarzyszyl bardzo silny odglos pekniecia w kolanie, nie moglam sie podniesc a pozniej chodzic. Wieczorem kolano mi spuchlo i zrobil sie krwawy siniak po zewnetrznej stronie i pod kolanem... smarowalam mascia, okladalam lodem i siniak zniknął ale pozostał silny ból i wrazenie niestabilnego kolana.. brzmi smiesznie, ale mocno utrudnia mi to poruszanie i mam problem z wchodzeniem po schodach. Czy powinnam czekac, bo to zwykle skrecenie czy isc z tym do lekarza bo moze to byc cos powazniejszego?

Gość gość
dziwne ze od razu nie poszlas...

Moj chlopak mowil ze nic mi nie bedzie i zebym nie pajacowala z tym bolem... a teraz nie moge juz wytrzymac, tak mnie boli ze nie spie w nocy. tylko czy to cos powaznego bo jak pojde prywatnie a powie mi ze masc i bandaz wystarczy to szkoda mi czasu i kasy za wizyte

Dobra, widze ze nikt nie wie co zrobic. Disujecie chlopaka zamiast dac rade.

Moze zapytaj mamy? Ja pojecia nie mam, co zrobic, nie znam cie, moze facet ma powod uwazac, ze przesadzasz?

Gość gość
oczywiście, że iść

Gość gość
ale po co do lekarza? Ludzie na wózkach inwalidzkich też dają sobie radę :D