Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który z tych 3 wózków byście na moim miejscu wybrały i który z 2 śpiworków?

Polecane posty

Gość gość

Wózki: 1. Navington Corvet Tahiti 2. Navington Galeon Tahiti 3. Britton 4Style2 Onyx * Śpiworki: 1. X-lander Silver 2. X-lander Wool * I jeszcze jedno pytanie: czy adaptery do fotelika Navington (który jest taki sam jak X-lander i Delti) mają identyczne wejścia jak Maxi-Cosi, Cybex i BeSafe? Tzn. czy pasują do tych adapterów 3 ostatnie marki fotelików 0-13 kg? * Pytam o te konkretne produkty, dlatego proszę mi nie wymieniać innych ani nie wklejać aukcji z Allegro. Wiem, że czasem człowieka kusi, ale proszę o wyrozumiałość, bo oglądałam już chyba wszystkie i najbardziej mi się podobają te wymienione u góry.

Gość gość
britton ma obrotowe koła, ale wizualnie najładniejszy jest galeon

Ja wzięłabym N. Corvet (ma system anti-shock i ważne, że jest mały po złożeniu). Żałuję, że sama go nie kupiłam i wybrałam innego Navingtona. Co do śpiworka - nie pomogę.

Gość gość
Ale anti shock w Navi. wydaje mi się gorszy od klasycznych wahaczy.. Oglądałam film demo. na youtube. Jego plusem jest jedynie to, że stelaż jest mniejszy.

Gość vicky33
A nie się podoba taki zwykły śpiworek www.babyshopwawa.pl/pl/p964-maxi_cosi_spiworek_do_wozka_citi_cx.html - wygląda na cieplutki, w sam raz na chłodne ranki. Mamy wózek Maxi Cosi Citi CX. Ale mój mąż mówi, żeby bardziej kolorowy kupić... Uparł się :P