Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi źle z tym, że nie byłam pierwszą dla mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym się z Wami podzielić moim absurdalnym problemem. Otóż jestem z moim facetem rok i on już wcześniej kochał się ze swoimi byłymi, a ja kiedy go poznałam byłam dziewicą, moje związki kończyły się dość szybko, więc do niczego nie dochodziło. Z początku starałam się o tym nie myśleć, że mój facet kiedyś to robił z kimś innym niż ja, ale od pewnego czasu nie daje mi to spokoju, wiem, że to śmieszne, bo nie powinnam przejmować się przeszłością, ale jednak kiedy mnie dotyka mam świadomość, że wcześniej dotykał inną. Zdaję sobie sprawę, że teraz jest ze mną i to się liczy, ale nadal jest mi źle z tym. Nie wiem co mam zrobić, żeby przestać o tym myśleć, czy któraś z Was miała podobny problem?

Gość gość
uwazaj , bo cie ukamieniuje

Gość gość
jesteś walnięta i to zdrowo.

Gość Taki_jeden_964
Przecież większość tutaj piszących kobiet twierdzi, że nie chciałoby nigdy z prawiczkiem. Że to najgorsze co może być. Ps. mnie też by to przeszkadzało.

Gość gość
wystawic ci skierowanie na badanie do lekarza czy poijdziesz sama

Gość gość
widzę, że trudno jest tu znaleźć zrozumienie

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
20

Gość gość
Troche masz naiwna wizje rzeczywistosci, uksztaltowana przez bajki i katolicyzm 'i zyli dlugo i szczesliwie i byli dla siebie jedynymi'. Normalny czlowiek poznaje ludzie, wchodzi w zwiazki, nie wychodza, probuje dalej, ma rozne doswiadczenia. Raczej sie ciesz, ze facet jest normalny.

Gość gość
musisz to zaakceptować jeśli go kochasz i jeśli uprawiacie sex to bądź dla niego najlepszą kochanką lepszą niż te poprzednie. z czasem Ci to minie zobaczysz:) ja swojego poznałam jak mieliśmy 16 lat na szczęście nie robił tego ja też nie a teraz seks jest naprawdę..boski :D

Gość gość
a ile on miał kobiet? jedną?

Gość gość
ja pieprze, myslalam ze takich lasek durnych jak autorka juz w swiecie nie ma (nie dotyczy muzulmanek) to twoja sprawa czy miałas ochote to zrobic czy nie. jak kocha to nie powinno mu to przeszkadzac.chyba ze to islamista?

Gość gość
Chociaż może cię nie będzie zdradzał

Gość gość
mial dwie staram się sprawiać mu przyjemność najlepiej jak umiem, ale skąd mam wiedzieć, czy tamte nie byly lepsze, one mialy doswiadczenie, a ja nie mam

Gość gość
Jak bys była pierwsza to by ci było źle że twój facet nie jest pewien czy nie ma lepszej od ciebie.

Gość gość
a teraz mozliwe, ze jest pewnien, ze jest lepsza ode mnie :o

Gość gość
هل أنت غبي.

Gość gość
nie chodzi o to czy on mysli, ze jestem dobra czy slaba w lozku, nad tym mozna pracowac, chodzi mi o to, ze zabija mnie swiadomosc, ze inna kobieta go dotykala, on ją i tak dalej, podczas, kiedy on ma swiadomosc, ze jest pierwsza osobą, z którą mam taki kontakt...

Gość gość
Twoje problemy sa z d**y wyjęte Tak naprawdę to nie to cie trapi Czegos ci brakuje czymś nie pasujesz do swojego chłopaka nie chcesz być sama dlatego się nie przyznasz będziesz wymyślała urojone historyjki żeby zagłuszyć głos swego sumienia

Gość gość
chciałabyś wzbudzić w nim poczucie winy prawda? czego właściwie od niego chcesz?

Gość gość
kocham go i chce z nim spedzic zycie

Gość gość
No to zaakceptuj to że miał inne przed tobą, zaakceptuj go takim jaki jest lub zostaw tym które nie będą miały do niego żalu o przeszłość którą zostawił.

Gość regwger
przynajmniej go nie bedzie nosić dziewczyno, doceń ten fakt

Gość gość
nie chce go zostawiać, chce się pozbyc tych mysli...

Gość gość
Rozumiem cię autorko!! Moj mąż był przede mną w wieloletnim zwiazku. Ja nie miałam nikogo, przykro mi z tego powodu. Zdradzę go i bedzie po równo.

Gość gość
Ja miałam takie myśli przy pierwszym chłopaku który był nudny i niedojrzały Ale mówię tak dziś, wtedy miałam go za bóstwo jakieś. Musiałam mieć ich tylu że nie policzę, żeby się przekonać czego ja chcę. Musiałam pokonać siebie samą żeby olać swoje obawy i robić swoje Ale kiedy już się zakochałam to, nie interesowało mnie ile on miał przede mną. Za każdym razem przerabiałam temat z każdym facetem-przynajmniej z jego strony. Z tym jednym jedynym nigdy i nic nie było takie jak wcześniej ani to uczucie którym ja go obdarzyłam, ani to którym on mnie obdarzył Nic.

Gość gość
Moim zdaniem autorka nie wie czy go kocha Może było by jej lepiej z Biberem albo kimś podobnym? Autorka boi się o tym przekonać bo nie wierzy w siebie Ale chłopaka swojego obecnego nie kocha mimo że wydaje jej się że kocha

Gość gość
i dobrze facet nie zasługuje na kobietę a tym bardziej na dziewicę

Gość gość
Nie znasz mnie i dorabiasz do mnie jakies teorie, sama dobrze wiem co miedzy nami jest i jestem pewna swoich uczuc

Gość gość
Na jakiej podstawie moj facet na mnie nie zasluguje?