Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingaKr

Czy to źle o mnie świadczy?

Polecane posty

Gość KingaKr

Cześć. Piszę, ponieważ nie wiem co o sobie myśleć. Ostatnio zrobiłam coś szalonego i nie wiem czy ten wyczynek kwalifikuje się do nazywania mnie brzydko. Byłam na imprezie, trochę wypiłam. Spodobał mi się chłopak, który do mnie podbił. Miałam na niego taką ochotę, że po krótkim tańcu i jednym drinku zaciągnęłam go do kibla i zrobiłam mu loda. Wyplułam. To co mnie zdziwiło to to, że po tym gdy on go schował, powiedział abym to zlizała z podłogi. A ja stałam sie bardzo wtedy podniecona i to zrobiłam. Z podłogi z kibla. Na tym się nie skończyło. Bo później w klubie chciałam doświadczyć tego samego. Tym razem ja wynalazłam sobie faceta, zaciągnęłam znowu do kibla już bez ogródek i specjalnie sama wyplułam, po czym gdy juz wyszedł z kabiny zlizałam to i połknęłam. Czy to znaczy że jestem tanią szmatą?

Gość gość
duże, znaczy się DUŻE WTF. a myślałem, że sporo w życiu widziałem. chrzanić ten Internet

Gość KingaKr
a teraz to nawet ja strze​pie kolesiowi do muszli kloz​etowej to też z niej wyl​iże:P to jest cudowne uczucie :classic_cool:

Gość gość
Chetnie cie blizej poznam skad jestes?

Gość gość
KingaKr jestes u mnie najwieksza szmata bez wartosciowa