Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablito Moro

Co dać 9 miesięcznej córeczce na Dzień Kobiet?

Polecane posty

Gość Pablito Moro

Pomóżcie mi, jaki prezent dać córeczce z okazji tego dnia? Nie mam pomysłów. Może Wy, kobietki mi coś doradzicie. Jeśli zaproponujecie zabawki, to powiedzcie jakie konkretnie? Będę stokrotnie wdzięczny :)!

Gość gość
Taki kwiat z linku wyżej to dobry pomysl

Gość gość
kogoś porąbało :D

To już przesada :D jej się należy prezent na Dzień Dziecka :) kobietą dopiero będzie. To tak jakby Tobie zaczęto już kupować prezent na Dzień Dziadka...bo skoro masz dziecko...

Gość gość
A po co chcesz dawać dziecku prezent? Zwariowałeś? Jaka z tego dziecka jest kobieta ? :D Jeszcze żeby chociaż to był dzieciak świadomy i miał z tego frajdę to może i można coś kupić ale niemowlakowi ??

Gość gość
9 miesięczna kobieta hmmmmmmm............

Gość gość
Lepiej zrób prezent jej matce i zajmij się dzieckiem. Córka też będzie zadowolona ze spędzonego czasu z tatą.

Gość gość
masz rozum 9 miesięcznego dziecka, chcesz się pochwalić jaką jesteś mamą ale jesteś durna

Gość gość
hahahahha aż oplułam monitor ze śmiechu no co ludzie nie wymyślą podam przypadek z mojej rodziny do mojej teściowej przyszedł wnuk miał 5 lat 9 marca po prezent bo jest dzien mezczyzny i powiedział to teściowej zobaczymy czy w tym roku przyjdzie ale to tylko bezmozgowie rodziców tyle w temmacie ale jest sie z czego pośmiac

Mój mąż zawsze starszej córce daje kwiatki ;) Albo bukiecik, albo różyczkę, albo własnie pluszowego (jak była malutka). W tym roku da też młodszej ( 8 m-cy)- juz zamówił na allegro takiego pluszowego w doniczce, który tańczy :) Na walentynki też dzieciom daje prezenty :) Myślę, ze to miły gest. Mój tata też w dzień kobiet zawsze pamięta o swoich córkach od małego :)

Gość gość
do gościa z 16:16 a Ty wiesz co to są znaki interpunkcyjne. twoja wypowiedź to jeden wielki bełkot.