Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tata nowa laska i anal

Polecane posty

Gość gość

Napisze od początku. Mam 17 lat mam bardzo fajnego ojca, który po śmierci matki(4 lat temu)zajmował się mną sam i nie miał wtedy żadnych kobiet. Moj tata jest przystojnym facetem, ma dobra prace ale jakoś nie miał do tej pory kobiety. Parę miesięcy temu przeniosłam się do babci bo zachorowała i zaczęłam chodzić do liceum w mieście gdzie mieszka babcia aby jej pomóc(w końcu to mama mojej zmarłej mamy). W zeszły piątek zadzwoniłam do taty, że nie przyjadę na weekend bo koleżanka ma urodziny i robi domówkę(wracam do domu rodzinnego w każdy weekend). Okazało się, że rodzice koleżanki zostają w domu i z imprezy nic nie wyszło. Więc szybko się spakowałam i pod wieczór pojechałam pociągiem do taty i już do niego nie dzwoniłam. Kidy byłam koło domu zauważyłam, ze w biurze taty pali się światło(ma z 1 pokoju zrobione biuro i tam trzyma swoje dokumenty) mam swoje klucze więc nie pukałam tylko weszłam i o dziwo usłyszałam śmiechy, jakieś dziwne odgłosy ale nie przejęłam się tym za bardzo i pobiegłam na górę przywitać się z tatą a tam MÓJ OJCIEC posuwał na biurku jakaś kobietę, której w życiu na oczy nie widziałam i to jeszcze w tyłek. Ja szybko wybiegłam z pokoju zabrałam torbę i uciekłam z domu. Tata od tamtej pory dzwoni co dziennie do mnie ale ja nie mam odwagi nawet spojrzeć mu w oczy. Tata chyba cierpi bo zawsze mieliśmy super kontakt, jestem jedynaczką i traktowałam go na prawdę jak przyjaciela. Nie jestem typowa córunia tatusia zazdrosną o nową kobietę bo nawet bym się ucieszyła, że kogoś ma ale takiej sytuacji się nie spodziewałam i nie wiem co mam teraz zrobić.

Gość Escobar997
znaczy tatuś zrobił ci smaka na alternatywę:D

Gość gość
napisz do almodovara a tak poważnie to jak zauważyłaś gdzie wsadzany jest penis? w przeciągu kilku sekund i do tego szok hm?

Gość I N W I G I L A T O R
Po jaki ch*j wymyślasz te wszystkie bajki? :O

Gość gość
Masz dobry wzrok

Gość monikamonikamonikamonikamonika
3/4 postow tu to prowokacja, az dziwne ze na niektore ludzie odpisuja na powaznie

Gość gość
skąd wiesz że w tyłek?

Gość gość
nie wymyślam ojciec ma biurko zaraz przy drzwiach to chyba było widać jak wparowałam do pokoju. To oczywiste, że chwile postałam oni tez nagle zaczęli się gapić i wtedy wybiegłam. Poza tym mam 17 lat wiec takiej sytuacji się nie spodziewałam. Nawet babcia nie wie czemu nie rozmawiam z tata. Z jednej strony to chyba normalne ale z drugiej nie każde dziecko łapie swoich rodziców kiedy ci uprawiają seks. Poza tym ona nie jest moja matką i nawet jej nie znam ale to chyba jakaś kobieta taty o której na razie nie chciał mi mówić.

Gość gość
Poza tym nie obchodzi mnie to czy ktoś wierzy czy nie tylko o to jak mam teraz z tata rozmawiać. Jak ja sie wstydzę a babcia już gada abym do taty pojechała bo dzwonił dzisiaj kilka razy.

Gość gość
marne prowo mnie posuwa kuzyn

Gość biZ0n
oczywiście rozmowa z psychologiem może wiele pomóc przy tej traumie ale powinnaś wiedzieć jedno, że każdy facet dla własnego dobra psychicznego powinien chociaż raz w miesiącu wyczyścić kartofelki z zarostu oraz wymienić płyny ze swojego działa, inaczej pójdzie sperma na mózg i za rok pochowasz ojca , psychicznie nie wyrobi przy buzujących hormonach

Gość gość
twój błąd,że nie uprzedziłas ojca o powrocie masz nauczkę zawsze / nawet mając klucze/ dzwoń i nie będzie amoku

Gość gość
A niech se podupczy .... w Twoim poście czuć lekką nutę zazdrości ,że to Ty nie wzięta w anal

Gość Takie są brutalne fakty
W d**e ? Twój stary to kryptopedał :classic_cool:🖐️

Gość gość
Ale macie głupie podejście. Po pierwsze czy ja mam puka do własnego domu!! chyba mogę sobie wchodzić bez pukania w końcu to mój dom chyba, że wy do swojego tez pukacie ale wątpię.. Po drugie psycholog raczej nei bo ani ja ani tym bardziej ojciec nie pójdzie i przecież ja wiem, że seks to normalna sprawa. Ale chyba nie powiecie mi, że wasi rodzice też bzykają się gdzie popadnie a wy wpadacie do domu i akuku. Poza tym ja mam 17 lat a nie jak wy zapewne po 20 lub 30 więc trochę więcej wicie na ten temat bo ja o tych sprawach jeszcze nie myślę. Ja mam tylko taki problem, że ojciec dzwoni co dziennie i chce ze mną rozmawiać a ja najzwyczajniej w świecie się wstydzę bo niby jak i o czym mam teraz z nim rozmawiać. A tym bardziej z ta kobieta o ile oni są w ogóle razem.

Gość zmartwiona sonia
Jedz do taty pogadaj bo on sie martwi o ciebie . Wszystko sie ulozy.

Gość gość
Najchętniej już dzisiaj bym pojechała bo zawsze mieliśmy fajny kontakt o wszystkim mu mówiłam i oprócz tego, że to mój ojciec to taki kolega jak dla mnie zawsze sie pośmieje, pogada i doradzi jak trzeba i wiem, że się martwi. Rozmawiał z babcią i on wie, że nic mi nie jest bo babcia mu mówiła ale o czym ja mam teraz z nim porozmawiać jak wstyd. Ja pierdziele masakryczna sytuacja.

Gość gość
Odbierz w koncu telefon i nie rozmawiajcie o tamtej sprawie .Ojcu jest wstyd ze został przyłapany Tobie ze zobaczyłas ojca w takiej sytuacji . Oboje jestescie mocno zazenowani no ale zycie toczy sie dalej .

Gość gość
Poza tym mój ojciec to bardzo młody facet bo ma dopiero 38 lat i nie dziwię się, że chce mieć jakąś kobietę nawet fajnie by było. Al eta sytuacja zwaliła mnie z nóg.

Gość gość
Tylko ja wiem, że on będzie chciał o tym gadać bo mamy taka umowę, że zarówno on jak i ja jak mamy jakieś problemy czy inne sytuacje to rozmawiamy ze sobą o nich więc wiem, że to nie przejdzie bez echa. Ale pogadam z nim dzisiaj chwile ale sama tematu nie zacznę o tym co się stało.

Gość gość
ale żeby w d*upe walić...

Gość gość
No to tym bardziej dla mnie było dziwne ale z tego co tu czytam to chyba nie jest jakieś dziwne. Mało ważne jak oni to robili, gdzie i w co ale sam fakt.

Gość gość
skąd wiesz, że w tyłek, a nie w c**ę?

Gość gość
Odbierz telefon bo jeszcze ojciec zawału dostanie .Stres go moze zjeść .

Gość gość
a was to tylko interesuje skąd wiem chyba już pisałam, że było widać i już biurko ojca jest przy drzwiach.. jak weszłam to akurat zauważyłam, że tam ale to mało ważne.

Gość gość
przynajmniej nie będziesz miała siostry :D

Gość gość
A nawet gdybym miała to i dobrze ważny aby tata byl szczęśliwy chyba juz czas aby sobie kogoś znalazł. Nawet jak będę miała rodzeństwo w co wątpię to i tak się uciesze.

Gość gość
widze ze "pijak22lata" nadal w formie :D a teraz to juz pewnie "pijak23lata" vel Asiula Cebula :D pamiętacie prowo o kostnicy?

Gość gość
a jakie było prowo z kostnicy ? ja nie brałam udziału jako pelikan łykacz

Gość gość
powiedz tacie, żeby z sexem poczekał do ślubu, bo inaczej niczego dobrego to nie przyniesie