Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robb3rt

taki typ dziewczyny

Polecane posty

Gość robb3rt

Co mam myśleć o takiej dziewczynie? Ubiera się, maluje na każdą okazję, a jest w liceum, do leginsów ciągle nosi stringi, żeby eksponować pośladki i po 3 dniu znajomości chciała uprawiać seks już. Dodam, że ja szukam poważnego związku, należę do tych grzecznych chłopaków i trochę nie tak sobie to wyobrażałem, ale zakochałem się i już się pogubiłem trochę. Ktoś się wypowie na ten temat co to wróży na przyszłość?

Gość gość
a ładna chociaż ? Jak ładna to nie narzekaj i nie zgrywaj cnotliwego jana tylko jak dają to bierz...

Gość Escobar997
jak nie brakuje ci cnotliwosci zeby z**********a, to sobie pouzywaj troszke, dziewczyny to lubia

Gość robb3rt
chyba że to normalne... to mój pierwszy poważny związek

Gość gość
jak dziewczyna nie chce seksu - źle jak chce seksu tez źle i jak tu dogodzić facetom :O ?

Gość robb3rt
dziwię się czasami, że takiego sobie wybrała spokojnego jak ja. jestem przystojny, ale z niej taka imprezowiczka bardziej i to mnie zdziwiło. mam też obawy czy nie ma skłonności do zdrady w przyszłości, bo po co te strojenia i malowanie. przeciwieństwa się przyciągają może jednak...

Gość robb3rt
zdziwiło mnie, że po trzecim dniu już i ma doświadczenie już. a ja starszy i dalej szukałem i się powstrzymywałem od tego często