Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ile u was sa pączki

Polecane posty

Gość gość

U mnie zwylky z dżemem 1,80 z budyniem. 2,00 z serem 1,90 z roza 1,80 z adwokatem 2,00 dolny Śląsk 20 km od Wrocka

Gość gość
Sorki mialo byc z serem 2 zl

Gość gość
to chyba drogo? Nie wiem, ja nie kupowalam i nie mam zamiaru kupowac pączków....

Gość gość
No wlasnie wydaje mi sie ze strasznie drogo i jestem oburzona hehe

Gość gość
Zwykły dżem 0,59

Gość cenymniedobijaja
masakra! u mnie 89 gr normalny w markecie (ale maly) 1,20 z lukrem i skorka pomarańczową 1,40-budyn 1,60-adwokat, ser jest jeszcze z czekolada (budyniem czekoladowym na moje oko) -1,80 Płock 110 km od wawy-tam gdzie Orlen

Gość gość
O ja tez w Carefourze 79 groszy na rynku 2 zl domowej roboty

Gość gość
49gr biedronka

Gość gość
69 gr w netto ale małe, w gazetce było więc chłop poszedł bo myśleliśmy że taka promocja a okazało się oczywiście że naciąganie ludzi żeby jak najwięcej przyszło. Przed pracą nie było czasu biegać po innych sklepach. Gdybyśmy wiedzieli to byśmy tam nie szli.

Gość gość
do osoby co pisala o Carrefour, na rynku na Rembiela sa domowej roboty? chetnie bym takiego zjadla;) mieszkam zaraz obok... pozdrawiam;)

Gość gość
Dzieki:) pisalam o domowych paczkach na Rynku przy Polo od Jachowicza zaraz od wejscia

Gość gość
Bardzo dobre sa w Biedronce czesto kupuje w zwykle dni

Gość gość
ooo! to tez mi po drodze! musze iśc na poczte, to przejde sie dluzsza trasa, moze spale chociaz jednego paczka, juz 2 zjadlam, planuje jeszcze 2... dzieki za info, zbieram sie, bo pewnie handlara długo już nie postoi, jezeli w ogole jeszcze jest. Pozdro dla ciebie i wszystkich -daj wam dzis dyspensę-mozeciejesc do woli i nie przepłacajcie, bo te kupne w cenach jak u dziewczyny spod Wrocka, to kradziez w bialy dzien-złodzieje!!!

Gość gość
w lidlu najlepsze za 55 gr :D a w piekarni osiedlowej 2,40... :/

Gość gość
zgoda! z lidla the best, z biedronki tez smaczne, chodzi o ilosc a nie o jakosc, te z cukierni sa smaczne...ale warte 40 gr. reszta to czynsz i ladne pudelko do paczka a! i uśmiech pani jak je podaje i pyta czy jeszcze nie dolozyc jednego. Ja poprosilam o 3 a ta mi na to -a moze 4 dla równego rachunku. a moze 600-tez rachunek bylby rowny, nie...żart, pani jest super, nakłada rekawiczkami ;)

Gość tłusty czwarty dzień
od 1,50 do 1,95,w biedronce nie byłem,tam pewa około 0,50 0,60,ale takiego szajsu nie kupuje

Gość gość
Jesteś głupkiem. W Biedronce są normalne pełnowartościowe pączki MROŻONE. Ale zupełnie takie same jak w cukierni. Tańsz,e bo to masówka

SAM JESTEŚ GŁUPI WIEŚNIAKU,mam szwagra piekarza i wiem dobrze które pączki są dobre ,a które nie,i pewny jestem że w swoim marnym żywocie,pączka nawet nie jadłeś farfoclu😠

Gość gość
44 groszy w lidlu :D wybitne nie sa, ale te z nadzieniem truskawkowym ujda ;)

Gość gość
ktos napisal ze w Lidlu paczek 55 gr, a w Białymstoku po 44 gr :) myslalam ze ceny we wszystkich Lidlach sa takie same...

Gość gość
Nie wymądrzaj się, posiadaczu szwagra piekarza. Ja też wiem. Są różni piekarze i nie wmawiaj mi, że każdy jest świetny. W Biedrze nie ma złych pączków. Bez rewelki, ale w cukierni nie ma lepszych. Z ciastami tak samo. Ciasto mam lepsze jak sama upiekę. Czasem wychodzi taniej, czasem drożej a chleb tak samo

same hetery dziś na kafe siedzą,zamiast pączki piec mężusiom,to tyłki innym obsmarowują,leniwe babska,do sklepu leci to to i kupić najłatwiej,a fujjj:o

Gość gość
W Hamburgu 1,10€ zwykly z marmolada i cukrem pudrem (niedobry)

oki,oki,może i facet robić pączusie,ale niech mi tu mądrala jedna z drugą nie wciska kitu,pączka prawdziwego nie jadły i coś tam bredzą hetery