Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek przerywany w dni plodne

Polecane posty

Gość gość

Witam, odwiedzilam juz chyba wszystkie fora i nie wiem co myslec, kochalam sie z mezem w dni plodne, ale nie bylo finalu we mnie, przerwal kilka sekund przed, czy jednak jest jakas szansa na zaplodnienie?jak to jest z tym kropelkowaniem, niby plemniki tam sa, niby nie...chcialabym na to zywe dowody, dziewczyny przydarzylo wam sie tak zajsc w ciaze???cieszylabym sie bardzo z fasolki...

Gość gość
jest ale nikła,skoro mąz nie skończył to chyba nie chce dziecka,powinna to byc decyzja obojga rodziców

Gość gość
szanse są malutkie, tutaj mnóstwo ludzi pisze że latami stosują przerywany jako jedyne zabezpieczenie (w cudzysłowiu lub bez, zależy od interpretacji), i dzieci mają tylko planowane.

Gość gość
tak, maz nie jest przekonany w 100%, ale gdyby sie wydarzylo bylby szczesliwy...ale to nie jest tematem, dziewczyny czekam na odzew:)

Gość gość
kurcze to chcesz mieć fasolkę czy dziecko ??

Gość gość
szanse sa male, tez tak mysle, i glupio myslec ze akurat ja zostalam szczesciara podczas gdy tyle kobiet stara sie latami o dziecko, ale...wlasnie jest ale, spoznia mi sie okres, nigdy tak nie mialam, no i jeszce inne dziwne objawy...