Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy duży facet oznacza duży penis

Polecane posty

Gość gość
aaa i jeszcze co mi się przypomniało, spotykałam się z facetem wzrost ok185-188cm więc wysoki sam się przyznał że ma małego... 14cm faktycznie mały i skończyło się na 1 razie aha jakby ktoś pytał, miał mały nos ale dużą stopę :D

Gość gość
Dobrze zbudowany umieśniony to i ma czym działać :-P

Gość gość
chyba tak

Gość gość
miałam wysokiego faceta i ie narzekałam na fiutka. teraz mam faceta swojego wzrostu no i...nie będę narzekać ale byłam w lekkim szoku-cóź, łóżko nie jest najważniejsze :)

Gość gość
ja bylam z dwoma wysokimi, jeden 193 a penis maly, bardzo, do tego chudy, smiesznhe to wygladalo. Drugi ok 186-188cm i penis duuzy, nie pytalam ile ale wielki dosc gruby, prosty :D ale charakter do bani

Gość gość
Byly byl wysoki 2 metry.dlugie palce..nos..maly fjutek.. niski duzy penis.

Gość gość
Jak was czytam to wam tylko k***sy w glowie :) A ja wam powiem ze jestem naturalnei szeroki, 180 brunet, wygladam niewinnie jak chlopczyk ale to tylko pozory, bo w sypialni jestem zbokiem, ze malo ktora to wytrzymuje. Fiuta mam 16.5-17.5 cm dlugosci (w zaleznosci jak mnei kobieta podnieca )z szersza glowka, obwod to jakies 12-13 cm. Jak do tej pory zadna nie narzekala. jestem waski w pasie z odstajacym tylkiem :D To ze facet jest maly i chudy jago fiut moze sie wydawac wiekszy, dlatego zeby obiektywnie stwierdzic trzeba zmierzyc.

Gość gość
A jak się mierzy penisa?

Gość gość
od kregoslupa :) a tak serio to to od strony podbrzusza do glowki. obwod mierzysz w srodku, ale facet musi stac. (tzn jego penis.) Jak ja sie mocna podniecam sekse, moja mi mowila, ze czuje jak w niej rosne, ze ja cipka boli:D

Gość gość
Moi średni kuzyni mają wielkie pytongi a wielki kuzyn ma małego

Gość gość
ja mam porównanie 4 facetów i niestety, ale ten ktory był najlepiej zbudowany i w ogole z wygladu męski itp. miał najmniejszego....mozna powiedzieć ze to taki mikrusek nawet był. Zeby wziąć do ręki to trzebabyło uważac aby nie zgniesc, a nawet jak miał wzwód to niewiele go było....także robienie loda to dla mnie zadna przyjemnosc była kiedy trzeba go było pożądnie szukać i dbac zeby z ust nie wyleciał;p ale mówie serio, był malutki. Mój mąz jest raczej niskiego wzrostu jak na faceta, ma 171 cm, ale ma sie czym pochwalić. Nie w sensie nadzywczajnie dużego, ale w takim rozmiarze ktory mi jak najbardziej odpowiada pod wzgledem satysfakcji z seksu. tego ktorego opisałam wczensiej w ogole nie czułam, a z meżem jest najlepiej i oboje mamy pełna satysfakcję.

Gość gość
Haha:-P:-D;-)

Gość gość
Jak tak czytam to wielkość penisa gra wielką rolę w życiu erotycznym! Ale jak jest za duży to czy Was nie boli ??