Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurtka z myszka miki. kupic?

Polecane posty

Gość gość
jak za używaną to cena trochę wygórowana,a czy ładna? no zła nie jest ale pięknem też nie zachwyca, za 15 zł bym brała :p

Gość gość
po pierwsze co to znaczy laski??? my jesteśmy kobietami, dziewczynami a nie laskami czy burakami. a po drugie kurtka brzydka i niemodna, za darmo bym nie chciała.

Gość gość
cena wcale nie jest z kosmosu... to za ile Ty dziecku te kurtki w takim razie kupujesz??

Gość gość
a jaka droga przesyłka. list polecony kosztuje 7 zł.

Gość gość
używane góra 20 zł nowe... jakby mi sie podobała to bym nawet i 100 zł dała. a poza tym myślę żr to autorka sprzedaje tę kurtke.

Gość gość
Cena kurtki nie jest wysoka, kurtka z dzieciecym bohaterem z bajki ze znanego sklepu h&m, smyk,c&a czy reserved to cena ponad 100zl, nie dziwie sie tez cenom wysyłki, ostanio wysyłałam ocieplane spodnie i zapłaciłam za koperte plus wysyłke poleconym priorytetet 14 zł!!!!!!!! wyobrazacie sobie!!!! za pobraniem jeszcze drozej-ta poczta polska to zdziercy!!! A kurtka ładna -neutralna w sam raz dla chłopca, nie jest to moze ubiegłoroczna kolekcja ale pewnie 3 lata temu była w sklepie.

Gość gość
a to ta kobieta która ostatnio reklamowała kurtkę next za 40 zł.... widzę ze dalej jje nie sprzedała.

Gość gość
oczywiście, że z kosmosu jak na używaną, za nową to można dać sporo więcej, ale za używkę??? Jeszcze żeby to była niewiadomo jak fajna firma

Gość gość
ta next fajniejsza tylko mała

Gość gość
nie dziwie sie tez cenom wysyłki, ostanio wysyłałam ocieplane spodnie i zapłaciłam za koperte plus wysyłke poleconym priorytetet 14 zł!!!!!!!! x a ja sie dziwię, autorko to po co wysyłasz priorytetem??? to dodatkowe kilka zł! a po drugie po co koperta nowa? ja pakuję w mały karton i wysyłam jako list. Gwarantuję ci ze wysłałabym tę kurtke za 7 zł poleconym. taką wysyłką podrażasz i tak wygórowane koszty kurtki. Poza tym możesz owinąć kurtkę w folię, siatke a potem w zwykły, szary papier. Po co kupować kopertę za 4 zł??

Gość gość
a ja wam powiem coś innego ostatnio wysłałam dwa listy do mojej mamy, jeden polecony ekonomiczny, drugi polecony priorytet, chciałam sprawdzić czy ile wcześneij dojdzie priorytet. i powiem wam że oba doszły razem następnego dnia! ten priorytet to sciema i nabijanie kasy poczcie.

Gość gość
dla mnie stanowczo za droga... a kurtka taka sobie, szału nie ma.

Gość gość
jestem autorką i ja nic nie wysyłam zapytalam czy fajna kurtka i co myslicie po co te insynuacje. Jak bym miala reklamowac ta kurtke to calkiem inaczej brzmialby temat, chce sie poradzic i tyle. 12 zl za wysyłke to jeszcze nie tragedia, dojechac do centrum wawy autem to tez koszt dlatego wole zaplacic za wysylke. i za pare dni miec kurtke w domu.

Gość gość
mnie tez zastanawia jezeli w tym samym czasie dochodza to czemu sprzedawcy pisza priorytetowy 2 dni a ekonomiczny 4 dni czas nadejscia

Gość gość
no to sobie kup tę kurtkę jak wg ciebie taka okazja :)

Gość gość
niewiem czy okazja, napisałam ze cena z kosmosu ale szukam czegos z myszka miki dajcie linki jak cos macie ciekawego, syn mnie zameczy a w sklepie za drogo -szukam okazji

Gość gość
no bo taka jest idea, na poczcie też ci powiedzą ze priorytet niby szybszy ale to nieprawda. Poczta musiała by to segregować i trzymać np ekonomiczne przesyłki w magazynie. bez sensu, przyjeżdża samochód i bierze wszystko razem.

Gość gość
ja kiedyś też wysłałam kurtke z allegro pani, wysłałam rano poleconym ekonomicznym, a następnego dnia miałam już komentarz pozytywny że kurtka doszła.

Gość gość
Napisz do sprzedającego, że kupisz za 15zł. Za tą cenę i tak nikt tej kurtki nie kupi. Myślę, że 15zł to max, zważywszy, że trzeba ją jeszcze wysłać.

Gość gość
ok napisze moze sie zgodzi :)

Gość samanta i jessi
Nie przesadzajcie cena normalna w c and a takie sa ceny za jesienna w roku 2012/2013 zaplacilam 170 zl jak sie chce miec markowa kurtke ze sklepu to sie tyle placi to nie byle szmata z rynku za 30 zl 100 % poliester, w tym roku wystawilam ja na tablice za 100 zl i w 3 dni sprzedalam. nie ma reguly jak komus wpadnie w oko to sie sprzeda

Gość gość
Koszty Poczty Polskie sa bardzo wysokie.Teraz najtańszy list polecony ekonomiczny to 7,5. jesli macie jakieś sposoby na tanszą wysyłke to podzielcie się :)

Gość sprzedawca z gumtree
potwierdzam co z tego ze sprzedawca wysyla za 12 zl czy 15 przeciez te pieniadze ida na wysylke,koperte pudelko. ja czesto wysylam kurierem bo mam pewnosc ze dojdzie na drugi dzien w normalnym stanie, nie zaginie. tez biore 12 zl za wysylke priorytetem koperta kosztuje 2 zl smieszy mnie jak ktos pisze ze za 6 wysle albo pisza ludzie zebym za 5 wyslala buty ziomowe. Kazdy chce najtanszym kosztem a nie ma co dokladac do interesu.

Gość gość
ta jest piekna moze dołoz troche i kup taka nie moge dodac linka wpisz ** DISNEY ** Kurtka MICKEY MOUSE 104 , 3-4 LATA kosztuje 155 zl plus wysylka 12 ale jest sliczna moze doloz troche i kup taka

Gość autorka myszka miki
Kurtka fakt piekna ale nie mam tyle zeby zaplacic 155 zl za kurtke syn jeczy ze chce kurtke z myszka miki ale myslalam ze znajde cos za max 20-30 zl ale nic takiego nie ma