Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuny czy euro

co sie bardziej opłaca kuny chorwackie czy euro

Polecane posty

Gość kuny czy euro

Jedziemy z mężem w tym roku do Chorwacji i zastanawiam się co się bardziej opłaca, wymienić w polsce złotówki na kuny czy wymienić tutaj złotówki na euro i tam potem euro na kuny? Ja wolałam od razu tutaj na kuny ale mąż się upiera przy euro i teraz nie wiem. Co jest bardziej opłacalne? Ile trzeba to liczyć?

Gość kuny czy euro
może ktoś wie?

Mi najlepiej wychodziło wybierać już na miejscu kuny z bankomatu. Przelicznik był najkorzystniejszy

Gość kuny czy euro
poważnie? bo nad tym też pomyślałam ale boję się, że wtopię na tym a jak już tam będę bez kasy to inaczej nie będę miała jak zrobić.

Gość gość
jak sie zastanawiasz nad taka p*****la, todaruj se croatia. bedziesz zydzic i sepic i uj cie strzeli, ze inni sie bawia.

Gość gość
Gość ma rację. Weź jakieś słoiki z Biedronki i jedź do Ciechocinka. Chorwacja nie jest dla plebsu.

Gość kuny czy euro
dziękuję za opinię szlachty :D

Gość gość
Ale taka prawda. W 2010 gałka loda kosztowała 3 kuny, teraz 5-6 plus za wafelka lub pojemnik dodatkowa kuna. Jak się zastanawiasz nad takimi groszowymi sprawami jak wymiana waluty daruj sobie Cro. Serio i bez złośliwości.

Gość gość
Temat jest bardzoej złożony niż się na pozór wydaje, jakim środkiem transportu wybieracie sie do Chorwacji?

Gość gość
Mam nadzieję, żę jakimś Vanem jadą;-) bierzcie wszystko z Polsze od słoików po papier szaletny i ziemniaki. Tam winogrona w naszym przeliczniku kosztują 50 zł kg:) a gniją im kiściami:)

Gość kuny czy euro
Jedziemy mikrobusem, mam 6 osobowa rodzinke, ja konkubent i 4 dzieciaczkow

Gość kuny czy euro
świetny podszyw :) Ja, mąż i dwójka dzieci (1 i 8 lat), chcemy jechać swoim samochodem, albo audi kombi albo kia carnival, zastanawiam się nad takimi groszowymi sprawami jak piszecie bo jak mam możliwość na czymś zaoszczędzić to dlaczego nie?? Będę miała wtedy więcej kasy na przyjemności dla dzieci.