Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfdsfdsdf

Mój były ma powodzenie

Polecane posty

Gość fsdfdsfdsdf

W pracy podrywa go dziewczyna, którą on nie jest zainteresowany, więc regularnie go spławia (ale teoretycznie mógłby ją mieć). Na imprezach, na które chodziliśmy razem dziewczyny też przylepiały na nim swój wzrok. Ja też mam powodzenie, ale nie jestem zupełnie nikim zainteresowana, i boję się do tego przyznać, ale jeśli się dowiem, że on kogoś ma chyba umrę :( Tym bardziej, że poniekąd "zmarnowałam" szansę bycia z nim, a jest naprawdę dobrym człowiekiem...

Gość gość
moj byly tez nie jest jakis ładny, ale ma cos w sobie, kazda za nim lata z naszych dalszych znajomych, nawet te zajęte. On tez je spławia ale widzę jak obrasta w piorka, i wykorzystuje to zebym byla zazdrosna .

Gość gość
Moja była nie tylko ma powodzenie, ale ma takich o jakich, wy matołki możecie pomarzyć. I wściekły jestem jak sukinkot, że jej się wiedzie, dlatego takie tematy zakładam.Dostałem między oczy, jak nic!

Gość fsdfdsfdsdf
Skoro chce, żebyś była zazdrosna, to przynajmniej nie jesteś mu obojętna

Gość gość
On nie chce żeby była zazdrosna tylko tej suce tak się wydaje bo myśli ze jest pępkiem świata ha

Gość gość
suka nie suka, chce poujadać :D

Gość gość
Jestem mu obojętna uwierz mi :) On sie mną bawi,

Gość gość
Nie obrażaj mnie śmierdząca ropucho, chyba wiem lepiej jaka jest moja sytuacja tak ? On chce zebym byla zazdrosna .

Gość gość
Taaa MA CIE W D***E

Gość gość
posłuchaj, skoro wiesz lepiej, to daj se siana i nie zakładaj na forum tematów. skoro jednak go założyłaś, to miej świadomość, że każdy ma prawo mieć tu swoje zdanie na temat jaki zamieściłaś. i nie nazywaj nikogo "ropuchą" bo sama jesteś coś nie ten teges, klapsdro! :D

Gość gość
moim zdaniem powinnaś też go podrywać skoro inna go chce to znak, że jest super bierz się za niego z powrotem. Z takim facetem seks to musi być bajka skoro inne też go chcą.

Gość gość
blllleeechhhh, ty wcześniej nie żartuj. moczył w innych niech spada na kaktus bleeeeeeehhhhh

Gość gość
nie żartuje. Facet doświadczony seksualnie, inne też go chcą no to ideał przecież no chyba, że ty wolisz być ze ś****wem takim jak prawiczki?

Gość gość
taki ideał, że musi w innych moczyć, żeby się dowartościować i udowodnić sobie, że jest lepszy ? nie bądź śmieszny. doświadczony seksualnie nie oznacza jednocześnie rozchwytywany przez inne. to zwykły śmieć i wątpię że o tym nie wie sam. :D

Gość gość
Prawiczku on moczy BO MA Z TEGO PRZYJEMNOŚĆ, a nie żeby się dowartościowac

Gość gość
to niech ma, ale niech nie twierdzi, że jest lepszy bo ma takie doświadczenie. to złudne mniemanie o sobie. szczerze nikt, kto ma rzeczywiście powodzenie w tej konkretnej 'przypadłości' nie opisuje tego na forach. chyba, że ktoś bolcował go w d**ę i teraz tęskni za utraconymi możliwościami.

Gość gość
Przecież to nie autorka nazwała Cie ropuchą tylko ja :D Boże nie dość, że głupie to, to jeszcze nie umie czytać.

Gość gość
a ty co kamerą mnie śledzisz, że wiesz, żem ropucha ? :D poprawiłeś mi humor na cały dzień, głąbie ! :D

Gość gość
Głąbie? Naucz sie czytać, loszko wtedy wchodź na forum wypisywać swoje morały z doopy.

Gość gość
zabolało ? tak miało być ! :D

Gość gość
tak sobie wmawiaj, loszko.

Gość pomaranczlala
Mój też ma... :/

Jeden z moich byłych tak się podobał dziewczynom, że odwracały się za nim na ulicy. Nie rozumiałam dlaczego;D Oczywiście dla mnie był najprzystojniejszy na świecie, ale obiektywnie rzecz biorąc nie sądziłam, że jest jakiś przesadnie piękny. Niedawno się rozstałam z chłopakiem, który występuje i jeździ z koncertami po Polsce. Na pewno ma powodzenie i byc może zaszczypałoby mnie w serducho, gdybym się dowiedziała, że kogoś już ma, ale z drugiej strony życzę mu jak najlepiej.

Gość gość
Ależ wy wymyślacie. :) Przecież jak były/była ma powodzenie, to tylko świadczy o Waszym nienajgorszym guście.;)