Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wkurzyła mnie szwagierka

Polecane posty

Gość gość

nawet to jeszcze nie szwagierka zadna bo to wieloletnia dziewczyna mojego szwagra... ale do rzeczy...mamy z mezem oboje dobre prace, nie wydajemy duzo, nie mamy nałogów, nie pijemy , auta nie mamy, remontujemy dom, wynajmujemy mieszkanie i sporo nam zostaje nie bede sie zagłebiała w nasze wczesniejsze relacje ale laska jest strasznie roszczeniowa i rozpieszczona, szwagier by zaspokoic jej zachcianki trwonił kase rodzicow, swoja i jeszcze od nas pozyczał wczesniej i nie oddawal bo jej potrzeba....no ale jakos sie teraz dogadujemy, panna niby pracuje jakies tam paznokcie robi, studiuje i wiekszosc kasy ma od rodziców, ja jej tam nie wyliczam jej sprawa ale niech sie nie wtraca w to co ja kupuje!!!! ja ciuchy kupuje w jednym ulubionym sklepie dotam ze nie jest jakis strasznie drogi to sieciowka...teraz na wiosne kupiłam sobie rzeczywiscie sporo rzeczy bo i buty i kurtke skorkową i jakies spodnie, bluzki itp i wydałam 1000 zl....dodam, ze mnie stac i wiem ze nastepne zakupy to dopiero za pare miesiecy....panna ma wiecej szmat niz ja a wydarła sie na mnie ze trownie kase...dodam ze chwaliła mi sie ostatnio torebka MK za 1300 zl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować