Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ma by dyplomata

Dziekuje Panie Protasiewicz

Polecane posty

Gość to ma by dyplomata

dzieki Panu, bede sie jeszcze bardziej szanowana czula w Niemczech jak do tej pory. Niech Pan wroci do szkoly i nauczy sie troche niemieckiego bo slowo raus nie jest zadna obraza. po za tym przydala by sie Panu definicja slowa dyplomatyzm bo wyzwac urzednika od Hit/ler He/il Hi/tler i Na/zi nie swiadczy o dyplomatyzmie. niemieckie gazety pisza, ze dostal Pan juz oskarzenie za Beamtenbeleidigung tz obrazanie urzednikow. a to Pan zaplaci z pare tys euro

Gość gość
E taam...powinien podróżować razem z panem Rokitą ...

Gość co za żenada
Protasiewicz: "Piłem wino, ale go nie połykałem"

Gość to ma by dyplomata
i chyba mnie policjant popchnal :-O

Gość gość
a co to jest "dyplomatyzm"? :D

Gość to ma by dyplomata
niestety tego typu wyzwiska sa w DE bardzo niemile widziane. placisz kare jak wolasz to na ulicy i wcale nie musisz tego do kogos wolac. za hi/tler/gruss t.z podnoszenie reki w gore jak on - tez sie placi kare. a jesli mowisz to do urzednika to juz calkem przesrane. zamiast sie durno tlumaczyc powienien ten Pan sie przeprosic. wstyd byc Polakiem i sie juz nie bede do tego przyznawac, ze urodzuilam sie w Polsce

Gość gość
specjalnie to robia zeby nas z Niemcami sklocic

Gość to ma by dyplomata
wlasnie czytam, ze ktos tam inny po pijaku wolal w knajpie hei/l hit/ler i reke w gore podnosil. 9 miesiecy wiezienia w zawieszeniu i kare grzywna. kazdy wybierajacy sie do DE powinien to wiedziec, ze to jest 0d 1945 r tutaj zabronione. proste. dziwne tylko ze Pan Duplomata tego nie wiedzial sie tlumaczy, ze raus kojarzy mu sie z Aus/sch/witz i ze urzednik chyba go popchnal.

Gość gość
polacy to pijusy i zjeby wstyd mi za was.

Gość helmut fontrubka
Czego wy się czepiacie, przecież to najlepsz kolega Donalda Tuska, najbardziej proniemieckiego premiera w historii Polski, i członek postępowej i proeuropejskiej partii.

Gość wysok_ifacio
Podajcie mi chociaż jeden powód dla którego mam zagłosować na partie PO,PIS,SLD,PSL a rozbiore sie do naga i pokaże publicznie tu na forum.

Gość gość
wiesz ile razy dziennie ja slysze slowo raus? Raus to wyjsc, na zewnatrz a nie jak ten p***b polski n*******la, ze to kojarzy sie z ausschwitz. popapraniec.

Gość gość
Z kolei jak powiedziała w rozmowie z "Faktami TVN" prokurator Nadja Niesen, rzeczniczka Prokuratury we Frankfurcie nad Menem, jeśli prokuratura stwierdzi, że wiceprzewodniczący PE Jacek Protasiewicz wypowiadał takie słowa jak "He/il Hit/ler" czy "Si/eg he/il" to będziemy mieli do czynienia nie tylko z obrazą urzędnika, ale też z użyciem słów-symboli organizacji sprzecznej z niemieckim porządkiem konstytucyjnym. Za taki czyn grozi trzy lata więzienia lub grzywna czyli kara wyższa niż za obrazę urzędnika (dwa lata i grzywna). Poza tym zasądzonych kar powyżej dwóch lat nie można w niemieckim systemie prawnym zawiesić.

Gość gość
:D ale jaja

Gość gość
niestety ale takie rzeczy to trzeba wiedziec jako polityk. i takie cos reprezentuje polske.