Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkkaaa145

Co robic :(

Polecane posty

Gość olenkkaaa145

Mam powazny problem. 2 lata temu poznalam chlopaka z ktorym utrzymuje kontakt do dzisiaj, troche go poznalam bo spotykalismy sie i wiem jaki jest bo raczej po 2 latach mozna juz cos powiedziec o czlowieku jaki jest, gdy wyjechalam za granice poznalam tam mojego narzeczonego ktory oswaidczyl mi sie od razu po 3 miesiacach od poznania, mam teraz watpliwosci bo teraz dopiero chyba zaczynam go poznawac jaki jest naprawde. Nie podobalo mi sie to ze tak szbko mi sie oswiadczyl ale wtedy bylam w nim zauroczona i powiedzaialm TAK.

Gość gość
No skoro masz wątpliwości to chyba wiesz co robić ?...

Gość olenkkaaa145
latwo komus mowic to wcale nie takie latwe

Gość gość
czyli łatwiej jest wyjść za mąż i się męczyć w nieudanym związku? masz jedno życie

Przecież nie musisz wychodzić za mąż za tydzień... Powiedz, że urzekły Cię tak szybkie oświadczyny i to bardzo romantyczne, ale ślub weźmiesz np. za 2-3 lata. Jeśli Cię kocha (choć po 3 miesiącach to według mnie może byc fascynacja, zauroczenie a nie prawdziwa miłość..) poczeka. Czemu aż tak mu się spieszy do małżeństwa? Zazwyczaj faceci zwlekają ile mogą..

Gość olenkkaaa145
masz racje mam nadzieje ze jakos tam sobie z tym wszystkim rade

Gość gość
Nie mam pojecia czemu tak szybko pewnie sie bal ze go zostawie ale to chyba nie na tym polega prawda? Najpierw trzeba poznac ta osobe zeby zobaczyc jak sie z nia zyje i w ogole. Jestem tym teraz zalamana w sumie to tez moja wina bo powiedzialam TAK.