Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna88

Nie potrafię się całować!

Polecane posty

Gość bezsilna88

Nie raz się całowałam niby ale to tak na sucho, było prawie z języczkiem ale nie do końca. A kiedy próbuje z języczkiem ( teraz z nowym partnerem) to po prostu mi nie wychodzi nie wiem co wtedy robić jak się zachować, czuję się beznadziejnie w tej sytuacji, ost. jak się całowaliśmy i on wyskoczył z językiem, to ja nie wiedziałam co robić i też wepchnęłam mu język, ale zrobiłam coś źle, i chciałam się wycofać, i przez to go ugryzłam na dodatek. Błagam pomóżcie mi, bo naprawdę nie wiem co wtedy się robi.. Chciałabym się tak całować, ale nie potrafię..

Gość gość
no masz rzeczywiście problem :D z którym jak ćma wisisz na tym forum. poćwicz na bananie!

Gość gość
nie ma na to lekarstwa, uczenie się wystepuje w praktyce, próbuj wolno to robić :-D

Gość gość
wy się poprostu liżecie a nie calujecie :D zawsze w głębszych pocałunkach jest tak, że to jedna osoba prowadzi, druga podąża... później zmiana inicjatywy i tak dalej :) taki tango ;) Może za bardzo myślisz o fizycznej stronie dotyku? skup się na czułości... samo wyjdzie :) pozdro

Gość bezsilna88
Ale to jak on do mnie wyskakuje z językiem to co ja mam zrobić? :P

Jeśli on "wyskakuje" z jezykiem to on nie potrafi się całować! Mój chłopak też tak miał, to było obleśne. Dosłownie wpychał mi ten swój język w usta. Powiedziałam mu wprost, że lubię, gdy tak robi. Machał tym językiem bez kontroli, aż żal.. Ale lubiłam go, więc powolutku uczyłam całować i teraz jest ok;)

Gość gość
Ja tez nie ! Potrzebuje kobiete do tego! :D