Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koledzy z pracy ktory ?

Polecane posty

Gość gość

Pracuję z dwoma naprawde fajnymi facetami ( nie tylko z nimi :)) . Jeden w moim wieku, drugi starszy o 3 lata . Zawsze traktowałam ich jak kumpli , gdzies tam czasem spojrzałam na tego starszego inaczej, ale zycie pędziło do przodu i nie było czasu na jakieś zawirowania . Z młodszym mam lepszy kontakt, czesto mamy ta samą zmianę , wiem ze mu się podobam , kiedys wykazywal jakies nieudolne próby podrywu ale wtedy byłam świerzo po zakonczonym związku i nie chcialam w nic wchodzić . Wiem ze to głupie ale ostatnimi czasami zaczęło mi bić serce na jego widok , ten scisk w zoladku , jak za dawnych lat , mimo to raczej na pewno nic do niego nie czuje , nadal jego starszy brat przykuwa moją uwagę , umowilismy sie raz na kawe poza pracą ale oboje jestesmy troche zdystansowani , on sie wypytywał o moje relacje z bratem (wydaje mi sie ze mysli ze nas cos laczy, powiedzial nawet ze ten to ma w zyciu szczescie ) , taka trochę sztywna atmosfera była ,zadne z nas nie powiedziało nic szczerze ,troche zawalilam sytuacje,pozwolilam mu myslec ze tak jest,nie zaprzeczyłam,nie wiem dlaczego to zrobilam ... Pierszy z nich jest śmiały przystojny imprezowy koleznaki i kolezanki ,drugi zdystansowany niesmiały ,obaj jak to bracia mają w sobie cos wyjatkowego,sa tacy dobrzy i serdeczni w stosunk do ludzi,bije od nich takie ciepło. Jest tu moze jakis psycholog ? Albo ktoras z was spojrzy na to obiektywnie ? Nie wiem dlaczego pomimo tego ze ze starszym chcialabym sie zwiazac ,czuje do neigo cos ale nigdy nie mialam szansy sie przekonac ,zadnego pocalunku,dotyku, jest bardziej dojrzaly,mam na mysli malzenstwo,rodzine , drugi zas wieczne imprezy,ciagle podrywa i na jego widok tchu mi brakuje ? wiem ze cos jest tu nie tak .

Gość gość
Zastanawiam się czy nie wciskam sobie uczucia do tego drugiego bo boje sie kolejnego rozczarowania po związku z chłopakiem ktory nie mysli na powaznie , tylko zyje pelnią zycia, ciagle imprezuje,nie bierze nic na powaznie ...

Gość prawiejakkolgeazpracyhihi
jest doklandie tak jak mowisz -bynajmniej wg mnie -boisz sie kolejnego rozczarowania ktorego moglabys doswiadczyc w zwiazku z malolatem,facetem ktory nie ma na razie w planach sie ustatkowac . Za to jego brat przypada do gustu - spokojny, niesmiały jak mówisz - istotne przeciwieństwo . Czy wmawiasz sobie uczucie do niego by miec wymówke dla samej siebie i przygasić uczucie do mlodszego ? Tego nie wiem . Pogadaj ze starszym, zbliż się do niego , moze okaze sie ze młodszy wcale nei ejst taki fajny i atrakcyjny i jedyne co Cie do niego ciagnie to aspekt fizyczny

Gość gość
Wnioskuję ze chyba jestes bardzo zagubiona w zyciu, na twoim miejscu uwolnilabym sie od jednego i drugiego i zapomniala o tej całej sprawie

Gość gość
Jasne , rzuce dobra pracę i przez nastepne kilka miesięcy będę żyła z niczego i próbowała znaleść równie dobra pracę tylko dlatego, że nie wiem co czuje . Ucieczka od problemu nie jest żadnym rozwiazaniem .

Gość gość
no ale kto jak nie ty ma wiedziec co czujesz? hehe