Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaaa

Dlaczego mam mało koleżanek bo nie wiem sama

Polecane posty

Gość Juliaaaaaaaa

zawsze jest tak ,że mam 2 max 3 koleżanki takie z którymi się spotykam itd bo takich z którymi pogadam na uczelni to niby mam więcej ,ale to raczej " znajome" ze szkoły... Na początku ludzie mnie raczej dobrze odbierają , potem się jakby troche dystansuja w wiekszości.. nie wiem czemu. W liceum jeszcze był taki czas ,że miałam ich więcej ,ale potem to ciągle jest tak samo... Brzydulą jakąś nie jestem bo podobam się wielu facetom , staram sie być sympatyczna, może jestem dośc zamknieta w sobie ,ale np na imprezie potrafie być nawet przebojowa ,albo wsrod osob ,ktore dobrze znam typu przyjaciółki czy chłopak...

Gość gość
2, 3 kolezanki to sporo-ja nie mam zadnej , naprawde z ktora moglabym pogadac przez telefon, isc na zakupy -nie spotykam sie towarzysko z zadnymi kobietami bo doznalam od nich tylko zla , juz w podstawioce i to mnie na zawsze zniechecilo do kobiet, w skzole robocie sasiedztwie, wiadomo - dzien dobry krotk a gadka o niczym i wsio-nir wyobrazam sobie z emoglabym tracic cza sna spotkania zkobietmai , zapraszac je do siebie

Gość Juliaaaaaaaa
Ja sobie jakoś nie wyobrażam jakbym miała nie mieć żadnej koleżanki...choćby żeby mieć z kim pogadać czasem powinno się mieć

Gość gość
ja uwazam ze zwierzanie sie kobiecie, kolezance to samobojstwo-zwierzam sie tylko najblizszym osobom

Gość Juliaaaaaaaa
i wcale nie czuję ,że 2 koleżanki to sporo... chciałabym mieć ich więcej, ale chyba taka już jestem ,że nie jestem zbyt towarzyska mimo ,że chciałabym być :O Nie jest tak ,że w moim zyciu nic sie nie dzieje bo miałam i różnych facetów i koleżanki ,ale przeważnie te stare znajomości sie wykruszają jakoś tak same z siebie i pojawiaja nowe i ciągle jest "rotacja" tych koleżanek, nie tak ,że ich przybywa,..

Gość gość
nie rozumiem jak kobiety moga godzinami gadac o niczym, osobiscie lub przez telefon , przy kawie herbacie, ciescie, -to totalna pustota i strata czasu - i łazic razem na zakupy, do kawiarni cukierni, fryzjera kosmetyczki spacer piknik kino impreza solarium czy gdzies tam jeszcz e, -ja na szczescie zawsze tego unikalam

Gość gość
ja w mym zyciu doznalam od kobiet tylko zla wiec unikam ich jak zarazy - wiadomo w pracy szkole na uczelni sie ich nie uniknie -ale mozna krotki pogadac o niczym , nie zwierzac sie , trzymac na dystans i zero spotkan po pracy szkole zajeciach itp

Gość Juliaaaaaaaa
gośc 15:04- ja to czasem lubie, nawet poplotkować o niczym i mimo,że mam z kim czasem pogadać to mi tego brakuje... Bo te kolezanki maja też swoich facetów, swoje zycie , nie zawsze moga sie spotkać itd.. a jakbym miała ich wiecej to zawsze by sie ktoś znalazł

Gość gość
ja tam w zyciu moim zadnej przyjazni i towarzyskich spotkan z kobietami nie potrzebowalam i nie chcialam - wpodstawowce bezpowrotnie stracilam wiare w dobre intencje kobiet, w kobieca przyjazn i solidarnosc , i chec spotykania z kobietami towarzysko