Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinni wprowadzic Islamizacje w Polsce dla dobra

Polecane posty

Gość gość

brzydkich kobiet , chodzi mi konkretnie o chusty te ubranie uniemozliwiło by nasmiewanie sie na Polskich ulicach z niezbyt urodziwych kobiet .Co wy na to ?

Gość gość
Jeśli to jedyny powód to ja dziękuję by tylko dla tego że jestem brzydsza mam chodzić jak mumia od góry do dołu w prześcieradle mąż może mnie bić i nie mam praw właściwie żadnych jako kobieta nawet zdania własnego nie mogę mieć .Nie to wolę jednak by się ktoś ze mnie naśmiewał bo teraz wolno mi powiedzieć że jest gnojem i nic mi nie zrobi .A islamista już by mnie za to zabił .

Gość gość
Ale nikt by sie z Ciebie nie nabijal wszystkie kobiety bylyby traktowane na równo , bo by nie bylo widac która brzydka a która nie jest brzydka .

Gość gość
Ale Islam to poniżająca kobietę religia .Widziałaś takie kobiety na plaży ? I ten ubiór nie jest ich wolnym wyborem tylko nakazem religijnym a za jego złamanie grozi śmierć .Co innego gdyby kobiety na własne życzenie zaczęły nosić na głowie torby papierowe ,wtedy ok ich wybór .

Gość gość
Nikt nie bedzie mily dla tych ladniejszych bo wszysrkie beda wygladac tak samo , i nikt nie bedzie poniewierał tych brzydszych kobiet .

nawet nie wiesz jakie tragiczne skutki w Polsce przyniosłaby islamizacja... tam kobieta traktowana jest jak bydło i śmieć

Gość gość
Albo niech wprowadza prawo ze takie chusty beda modne i która bedzie chciala ubierze taki ubiór na pewno duzo brzydul na to pójdzie , oczywiascie te które zdaja sobie sprawe ze swojej brzydoty .

Gość gość
W Polsce nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wódki brak :P