Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy praca salowej to obciach

Polecane posty

Gość gość

dla młodej osoby z maturą? prosze o krótkie odpowiedzi a nie piepprzenie na 10-ciu stronach:D

Gość gość
To żaden obciach :) Lepsza taka praca niż bycie pasożytem

Gość gość
zaden obciach ! jesli czujesz ze sie spelnisz w takiej pracy to tylko pogratulowac ! bo malo znam osob ktore sie na to decyduja :)

Gość gość
żadna uczciwa praca nie hańbi

Gość gość
A moja mama pielęgniarka uważa że salowe to niedorajdy i szmaty;( ale ja tak nie sądzę:)

Gość gość
niech sie zamieni twoja mama pielegniarka na jeden dzien z ta jak to ona okresla "niedorajda" odechce jej sie opiniowania w tym temacie od razu !

Gość Smutnaaaaaaaa
To nie żaden obciach

Gość gość
obciach - nie, ale ciężka praca - tak

Gość gość
będziesz robić lewatywe dziadkom, podawać kaczke i wywalać baseny za psie pieniądze... ale ogólnie spoko, gratuluje :D

Gość gość
ja tylko pytam z ciekawości,jak to wygląda a nie że już lecę tam pracować bo dopiero co szukam pracy,zastanawiam się itd.

Gość gość
27.02.14 gość będziesz robić lewatywe dziadkom, podawać kaczke i wywalać baseny za psie pieniądze. ale ogólnie spoko, gratuluje smiech.gif +++ Chyba nie masz pojecia o pracy salowej. Jestem w szpitalu czesto (powazna choroba) i w/w czynnosci zawsze wykonuja pielegniarki, a nie panie salowe. Co nie zmienia faktu, ze czynnosci te w zadnym razie nie sa obciachowe, dla nikogo! Jako mloda osoba i poki co samodzielna zapytam ciebie: jesli w podeszlym wieku lub ciezkiej chorobie bedziesz potrzebowal, aby ktos to dla ciebie zrobil, to tez powiesz, ze to obciach?... Pomysl troche zanim cos napiszesz nastepnym razem.