Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TŁUSTY CZWARTEK

DOKOŃCZ RYM STARTUJEMY

Polecane posty

Gość TŁUSTY CZWARTEK

nóżka na nóżkę i wp**********lać pączuszka, o tym marzy każda dziewuszka !!!!

Gość gość
A po tej muszce chodzi słoń

Gość Niebieski krecik
A na nim stoi koń

Gość gość
nad tym koniem lata muszka szukając końskiego pączuszka bzyku, bzyku, koń popuścił z dynamitu, muszce pyszczek zawaliło bo to końskie g/ó/w/n/o było

Gość gość
Biedna muszka sie posrala i nowa muszka powstala

Gość gość
tylko przemek wie co to prawdziwa poezja wam to gownianie wychodzi(doslownie)

Gość gość
a gdy dziewczyna już zje pączuszka biegnie popatrzeć w lustro nic nie pomoże wciąganie brzuszka i d**ę też ma tłustą :(

Gość gość
lepiej miec tlusta d...ke jak pusta glowke

Gość gość
w tłusty czwartek,tłuste baby wp/ierdalają tłuste kraby tłuste kraby wp*****lają,za nic tradycyję mają wolą kraby jeść niż pączki bo po krabach lepsze bączki

Gość gość
na kafe prymityw siedzi wpieprza lody, kilo śledzi a dzis pączki żrą na tony bo tak kazał ktoś popieprzony zero mózgu ma hołota i dlatego to biedota a kto myśli czasem sam ma ich w d***e - ja was mam

Gość gość
no i to najlepszy rym z calego watku gratulacje

Gość gość
Tym masz nas, a ja na ciebie stulejarzu sram. Wiem jestem cham, tylko chamstwem powalam was. Nic na to nie poradzę, że paczki wp*****lam sam.

Gość gość
Oj ci gości to najwyższe wielkomości innym tylko rzuca ośćmi dupkso pewnie ściska żal zjadł by pączka a tu kał

Gość gość
mózg tłuszczem oklejony szuka riposty jak szalony lecz nie nadchodzi cięta riposta ale droga do miażdżycy prosta lecz hołota dalej żreć będzie szit bo zdrowe żywienie to dla nich mit

Gość gość
a jak żarcie wypcha flaki to będzie 5 kg sraki .

Gość gość
Wszyscy jesteście mastery wielkie Co paczki wciagacie tak bardzo namiętnie Jednakże prawda po oczach was uderza Jak bardzo wasza dupa zrobiła sie świeża Jednakże niekiedy pośladki wariuja Kiedy miedzy nogami kulki wibruja Bo czwartek paczkowy jest wyjątkowy Jednakże wibrator okazał sie wystrzalowy Żaden paczek dzisiaj go nie pokona A żona dzisiaj bedzie bardzo szalona Bo kiedy tak sobie rymuje miło Ona mą d**ę sobie całuje I tak tłusty czwartek sobie mija A żona mi trzeci guzik rozpina A moja pałka robi sie większa bo moja suczka jest w tym najlepsza ;)

Gość gość
z tłustego żywienia się bierze rym denny w głównej mierze lecz cięzko zakumać prostakowi że menu mu dają jak prosiakowi a on pożera tłuste pączki na smalcu otwórz wreszcie oczy nędzny padalcu zamiast golonki i smażonych pączków zjedz sałatkę z czerownych buraczków burak czerwony oczyści twą krew będziesz miał umysł i ciało silne jak lew

Gość gość
kto je pączki ten ma tłuste rączki kto lubi lody ten nie wejdzie na schody a kto przestrzega diety ten frustrat niestety

Gość alealealo
tłustym palcem w klawiaturę brudzi tłuścioch swą kulturę tłuszczem obelg obsmaruje syfem wątek Ci zrujnuje wstanie, piernie, znowu spocznie uzna siebie za wyrocznię skrytykuje, bluzgiem rzuci przerwie, da upust swej chuci beknie, westchnie, stworzy temat o tym że już siły nie ma że mu życie wciąż ucieka a sam nie wie na co czeka minie jedna, dwie godziny pisze dalej wypociny pójdzie spać z głową bolącą i paszczęką swą śmierdzącą rano wstanie, się odleje i już przed laptopem chleje chciałby trochę wyjść do ludzi ale wszystko go już nudzi siedzi, do liter się śmieje mówi że tu wszyscy geje innym ciągle głowę suszy a sam d**y swej nie ruszy -- siup :)

Gość gość
wiecej smażonych pączków zeżryj napchaj smalcem i cukrem swój ryj otworzysz oczy za parę lat a twoja pała będzie jak bat powywijana na różne strony miękka, sflaczała, nędzna dla żony i w mig zechcesz sałatę skubnąc bo żonki swej nie będziesz mógł puknąć lecz krzywdy sobie nie da robić żonka poszuka sobie jędrnego członka a ty żale wylewać będziesz w necie bo pałka ci nie drgnie nawet w lecie dookoła pólnagie rozebrane laski a twoja pałka niczym gulasz śląski rozmemłana, miękka, specjalnej troski

Gość gość
Buahahahahahaha!!!!!!!!!!

Gość gość
uo

Gość gość
bawmy się

Gość gość
że lubisz to, Twój stary nie od dzisiaj wie

Gość gość
może stary, ale jary pałką kręci dla pamięci grunt że napęd ma i na jeden albo dwa