Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSPPP

Czytam to forum od niedawna i jestem załamana prostactwem nienawiścią i rasizmem

Polecane posty

Gość SSSPPP

Wszystko co nie polskie jest ble (poza funtami, rzecz jasna :P ) Jak można mówić ciapak, czarnuch?? jak można mówić że Polki to k**wy ponieważ czasem wolą partnerów innych, niż Polacy? (szczerze? wcale się im czasem nie dziwię). Nie twierdzę, że ciemnoskórzy faceci to cud miód - nie byłam nigdy w związku z żadnym ale widzę co nieco i też zdarzają się du*ki. jak wszędzie. ALe żeby obrażac innych ludzi, że śmierdzą kozą albo "je*ią curry" ? To tak, jakby powiedzieć o was, wspaniałych Polakach, że cuchniecie piwem, z oczu bije IQ równe 10 i macie zanik szyi. A tak nawiasem mówiąć, uwielbiam vegetariańskie curry które robi mój mąż - Polak. normalny Polak. nie zakompleksiony rasista z piwnym brzuchem lub brakiem szyi, wylewający żółć tutaj, jakby nie miał nic ciekawszego do roboty.

Gość gość
To prawda, niestety kazdy, kogo razi rasizm zaraz jest zwyzywany jako dziewczyna "ciapaka" lub "czrnucha". Pociesz sie, ze sa tu tez normalni ludzie, tylko niestety trolle krzycza najglosniej.

Gość gość
Brawo, ale to i tak nic nie zmieni, bo ograniczeni ludzie nie rozumieja.

Gość gość
rasizm wśród polaków to wasza wina bo robicie dobrze pod stołami murzynom i islamistom, a rodakom w anglii dawać nie chcecie.

Gość gość
Autorko to jedyne forum na którym jest taka samowolka trolli. Ponieważ nie ma tu w ogóle moderacji ani przymusu rejestracji przed pisaniem posta, stad tylu prostakow tu przyszło sobie pouzywac frustracje za swoje nieudane życie. W sumie może to i lepiej ze taka wylewajnia pomyj w postaci kafeterii istnieje, bo w realu oni muszą siedzieć cicho bo się boja wiec widzisz...tu się wyzywaja..

Gość gość
ja tez czytam te forum od niedawna i nie mialam pojecia ,ze polacy maja takie pojecie o kobietach zyjacych za granica.jestesmy w Uni tyle lat a tu taka ciemnota jeszcze jest.

Gość gość
Dla mnie to jest chore ze tak się można tutaj obrażac i nie ma konsekwencji.

Gość gość
ludzie tu piszący to zakompleksione malutkie istoty które aby poczuc się wyzej,tolerują rasizm itd aby górą aby górą......zapewne to nie douczone i nie wykształcone robaczki trzymające piwo czy dzojta w ręku.....

Gość gość
Pociesz się że, jeśli masz wyższe iq, to nikt tutaj ci nie nawciska bo nie da po prostu rady, zawsze zakasujesz nieuka i sprawisz że odejdzie jak bezdomny pies z podkulonym ogonem.

Gość gość
ale po co w takim razie tu piszecie inteligenci od siedmiu bolesci

Gość gość
Ja sie zgadzam, nikogo nie nalezy obrazac. Ale nie mozna tez miec pretensji o pisanie prawdy a prawda jest, ze ciapaki smierda, roochaja kozy a potem pewna grupe polek. Zawsze z ciapakami wiaze sie ten gorszy sort dziewuch, te ladne, wyksztalcone nawet nie spojrza na te zwierzeta. Wiec nie ma co sie prawdy obawiac. Kazdy sam sobie wybiera droge po jakiej kroczy. Jak ktos idzie przez zycie z kozim synem to...wyrazy wspolczucia.

Gość gość
A ja w ogole ignoruje takie jednostki..szkoda nerwow..

Gość AdwokatBiedaków
poleczki wcale nie sa lepsze, wyzywaja ukrainki, rosjanki, bulgarki od k*rew i sz*mat (bo przeciez kazda z tych kobiet chce miec polski paszport lol)...aha i ciagle obrazaja niemki ze one sa brzydkie, glupie i niemodne tylko ze wzgledu na ich narodowosc!

Gość gość
Kumpel się HIV-em zaraził od swojej polskiej dziewczyny! tragedia na całe życie...ona z UK wróciła...

Gość Karoli999
@ gość 2014-02-28 16:01:02 ale mi Ciebie żal, zakompleksiony biedaku ...