Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupexx

Jaki jest wasz stosunek do Cyganów

Polecane posty

Gość Kupexx

pisać szczerze

Gość gość
lenie brudasy i co najwazniejsze zlodzieje ! za to ich nie nawidze najbardziej ! falszywy narod najbardziej nie lubie Niemcow Austryjakow Cyganow Ruskich

Gość Kupexx
Ja najbardziej nienawidzę: 1. Cyganów 2. Żydów 3. Ruskich Dokładnie w takiej kolejności. Też uważam, że Cygany to paskudne flejtuchy i złodzieje. Marzę o tym, żeby w Polsce wprowadzić embargo na Cyganów.

Gość gość
Ja nienawidzę tylko Cyganów bo to brudni złodzieje. A temat pewnie zaraz skasują :-o

Gość gość
czyli przede wszystkim siebie nie lubisz,zapomniałes dodac do wyliczanki,a co do tematu ja polka z krwi i kosci miałam kiedys chłopaka cygana i mile to wspominam,piekna kultura warto troszkę się zagłębic a zdanie zmienicie,a te uprzedzenia są pozostałoscią po zacofanych naszych przodkach

Gość Kupexx
Właśnie, czy ktoś z Was zna Cygana, który uczciwie pracuje? Nigdy nie widziałam żadnego pracującego Roma. Albo żebrzą, albo kradną (a w zasadzie jedno i drugie)

Gość gość
Ja też żadnego nie widziałam. U mnie w Kłodzku tylko łażą grupami i wąchają klej :-o

Gość Kupexx
gość czyli przede wszystkim siebie nie lubisz,zapomniałes dodac do wyliczanki,a co do tematu ja polka z krwi i kosci miałam kiedys chłopaka cygana i mile to wspominam,piekna kultura warto troszkę się zagłębic a zdanie zmienicie,a te uprzedzenia są pozostałoscią po zacofanych naszych przodkach ******************************** Piękna kultura? :D Granie na akordeonie w tramwaju, wrzucanie dzieci do kontenerów PCK, kradzież wszystkie co tylko wlezie pod cygańską, śmierdzącą spódnicę- to jest kultura? :D

Gość gość
ja pracuje w UK i tutaj tez nie znajdziesz zadnego cygana ktory pracuje normalnie. "pracuja" po 20 godz/tygo a na reszte zycia pobieraja benefity i takie inne

Gość gość
Kupexx hahahaha dokładnie :D

Gość gość
kto zna cygana lekarza,prawnika ,inżyniera,księgowego, górnika,budowlańca itd.itd.? bo ja nie! nigdy też nie widziałam cygańskiej pielęgniarki,sklepowej, fryzjerki itd.itd.

Gość gość
pozytywny k/urwa

Gość Kupexx
hahahaha Cygan lekarzem- wyobrażam to sobie :D Już widzę te kolejki do gabinetu :D Albo prawnikiem- jeszcze lepiej :D

Gość gość
Cygan to co najwyżej dilerem narkotyków może zostać, albo etatowym zlodziejem lub grajkiem tramwajowym, względnie żebrakiem podkościelnym :D

Gość gość
jak ich k/urwy nie zatrudniacie to gdzie k/urwa mają pracować?

Gość Kupexx
gość jak ich k/urwy nie zatrudniacie to gdzie k/urwa mają pracować? ********************************* A jaki pracodawca o zdrowych zmysłach zatrudni w swojej firmie złodzieja i brudasa, który na dodatek na niczym się nie zna i jest totalnym leniem?

Gość gość
Gosc 17.35 zgadzam się , Polacy nie chca zatrudniać Cyganów

Gość gość
Co wy mozecie wiedziec.....a który z was to lekarz ....itd...powiedz mi miałes kiedys przyjemnosc z nimi porozmawiac pobyc??tez zacznij krasc a gwarantuje ci ze nie bedziesz miał tego co oni tylko w p....siedział.....siedzi w was zwyczajne zacofanie prostackie

Gość gość
Ja pierdziele nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka , a co Polacy niektórzy to nie brudasy / zlodzieje

Gość Potomek szlachty
Wśród Polaków znajdują się uczciwi ludzie, lekarze czy inżynierowie. Wśród Cyganów są tylko złodzieje. Cyganie o lepszych charakterze to żebracy.

Gość Kupexx
Czy Wy ludzie możecie jeszcze trochę wysilić mózg, czy już za dużo pączków żeby myśleć? Co to za tekst, że wśród Polaków są złodzieje? Jasne, że są. Ale są też normalni ludzie. Chodzi o to, że wśród Cyganów WSZYSCY to złodzieje.

Gość gość
nienawidze cyganów, lenie śmierdzące

Gość gość
Potomku szlachty , p********z głupoty malo wiesz

Gość gość
Nie wszyscy Cyganie to złodzieje są i uczciwi , którzy pracuja i się uczą .Tylko na nich nie zwracamy uwagi

Gość gość
W Kielcach na Sienkiewce stoją i chcą pożyczyć 10 gr. jak im pozyczysz to chca ci powróżyć w ramach wdziecznosci a w tedy nagle do koła Ciebie robi sie tłum, ktos cie lekko z ramienia pchnie albo twoja torebke.

Gość gość
mamusia Was rasizmu nauczyła???/takie zabobony się z domu wynosi,,,,,,i tu ukazuje się wasz intelekt

Gość Kupexx
A gdzie są tacy Cygani, chętnie się dowiem? Żyję w dużym mieście od 25 lat, Cyganerii tu nie brakuje, ale jeszcze nie widziałam takiego, który normalnie pracował.

Gość gość
normalny : zlodzieje sa wszedzie niekoniecznie cyganie :) taki stereotyp ludzie wytworzyli

Gość gość
Ja znam rodzinę Cygańską , ojciec pracuje i utrzymuje 7-osobowa rodzinę , dzieci chodza czysto ubrane i do szkoły .Jedna wyjeżdza w tym roku do USA na stypendium chce byc prawniczką

Gość gość
Kupexx w Warszawie w firmie Panstwowej ,pracuje i sam utrzymuje 2 synów