Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne samopoczucie w 21 tygodniu CO TO

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu dziwnie się czuję. Większą część dnia mam dreszcze i obfite zimne poty, czasem dochodzą uderzenia gorąca na twarzy, przyspieszona akcja serca i zadyszka. Czy to normalne? Tłukę się z tym po lekarzach, robię badania - i jak dotąd nic. Jest to nie dośc że bardzo męczące, to niepokoję się o stan dziecka :( Czy takie objawy na tym etapie ciąży sa normalne?

Gość gość
Może masz za wysokie ciśnienie? A przeziębienie Cię nie bierze?? Jakieś dziwne te objawy, chociaż w ciąży to różne rzeczy się zdarzają, ale ja bym tego nie lekceważyła

Gość gość
cisnienie mam prawidlowe, przeziębienie to nie jest bo już za długo taki stan trwa. Wyniki krwi mam w normie, CRP niskie więc infekcja to raczej nie jest. Tarczycę miałam badaną i jest ok. Wykańcza mnie to samopoczucie :(

Gość gość
No skoro CRP niskie to faktycznie nie wskazuje to na infekcję, nie wiem co jeszcze mogę Ci poradzić. Chyba lepiej to skonsultować z lekarzem.

Gość gość
dodam, że temperatura ciała jest przy tym normalna, robiłam tez analize moczu - wszystko prawidłowo.. Konsultowałam to z kilkoma lekarzami - 3 ginekologami, internistą. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić :(

Gość gość
A cukier ok ? Bo tak wygladaja objawy cukrzycy

Gość gość
Tak, cukier mam w normie.