Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj ojciec to szuja egoista pazerny niewdzieczny gnoj!

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec to pieprzony sztywny egoista nikogo nie szanuje nie docenia nie lubi ludzi a narobił 7 dzieci które tylko wykorzystuje doluje czepia się w domu zostala tylko 2 reszta uciekała jak tylko szybko mogli i nawet domu nie odwiedzają!nie dzwonią.!nigdy nie interesował się nami tylko patrzyl jak na intruzów i darnozjadów!!stary cap jest skupiony tylko na sobie siedzi w swoim pokoju robi sobie treningi, wyjada wszystko nie patrząc na nikogo,żadnemu z nas nie pomógł mimo że jemu finansowo i nie tylko pomagało mnóstwo ludzi,rodzina itd a na niego nikt liczyć nie może!myśli że wszystko to tylko jego zasługa a prawda jest taka że gdyby nie mama,rodzina,ludzie,znajomi,dzieci to nie miałby nawet 1/4 tego co ma!liczy się to że na papierze jego dom jego sklep wszystko jego!ludzie to śmieci chyba że ktoś ma kase albo cycki to się podnieca zepsuty cap!z matka się rozwiódł bo nie wytrzymala nerwowo kobieta z takim cwaniakiem i leży od 2 lat z deprechą zniszczył jej uklad nerwowy a ustawił sie dzięki niej i jej pracy i naiwności!bo zamiast zadbać o siebie rodzila dzieciaki które naiwnie dawala sobie robić i pracowala w sklepie na czarno bo ten gnoj tylko sobie płacił składki! mądrzejszy od lekarzy policji od urzednikow od każdego!uważa się za boga,moje rodzeństwo ma przez niego niskie mniemanie boją się go nie chcą go znać.

Gość pomaranczlala
Może zgłoś to gdzieś. Jeśli reszta dzieci jeszcze mała, to możesz.

Gość gość
Znikał z domu zostawial wszystko na naszej głowie na tygodnie miesiące,raz nawet na 1,5 roku żeby ukladac sobie gdzieś życie albo mieszkac u mamusi a potem wracał żeby znów olewac głębić rządy swoje wprowadzac!ja mieszkam kilka km dalej mam swój dom przyjeżdżałam codziennie przez 2 lata jak go nie było pomagalam mamie aby wyszla z choroby,zajmowałam się domem rodzeństwem jak matka gdyby nie ja ten d**ek nie miałby gdzie wracać ciotka pomagala finansowo tak że odlozone były na matki koncie 14tys zł a ten d**ek wrócił do gniazda zamieszkał kase soboe przywłaszczył bo przeciez na dom mu potrzebne!węgiel samochód i towar do sklepu!przy okazjiplazme 60 cali i kursy ochroniarskie! dobrze ze zdążyłam wziąsc pozostałą kase która na koncie nie była 6,5 tyś bo też by wziął jak swoje!wygadalam się trochę dzięki

Gość pomaranczlala
Okropna historia. Życie się na nim zemści.

Gość gość
matko, to jakas szuja, stary dziad bez uczuc ! masakra ! ale moj ojciec tez nie byl lepszy, myslal tylko o sobie, matke oszukiwal na kazdym kroku, okradal i znikal, a jak wracal to z wielkimi pretensjami, ze go domu wpuscic mama nie chiala, awantury, bicie, alkohol i bicie .. szkoda gadac.. szybko zszedl z tego swiata - tak rzadzil

Gość gość
Przed chwilą mi zadzwonił z pytaniem czy ja dzwonilam w styczniu gdzieś z jego telefonu stacjonarnego bo 25 zł jakas rozmowa kosztowała i teraz on musi płacić!kuzwa lata opieki nad jego dziećmi nad domem wyciąganie mamy z choroby leki wozenie szpitale załatwianie papierów renty pomocy,obiadki placki wszystkie święta kupowanie co potrzeba do szkoły,książki buty ciuchy chemia żarcie,nawet meble porządki aby wszystko było jak należy a ten cap nagle się zjawia i nagle mi mówi o 20 zł że musi zapłacić!ludzie trzymajcie mnie!

Gość gość
Jednego dnia pojechałam aby jak zwykle coś ugotowac i mówię że mógłby po sobie chociaż chować to co używa że skorupki od jajek porozwalane, ten despota myślałam że się z pięściami rzuci na mnie zaczął wrzeszczec że mam się nie rządzić nie panoszyc że to tylko jego Dom jego bałagan jego dzieci i jego sprawa że mam nic nie dotykac,wynosić się!powiedzialam że obiady szkolne są trzy-na mame i dzieci i dopóki on będzie im to wyzeral z pojemnikow to ja będę dbać aby miały coś ugotowane!!!zresztą on pierwszy do garow lgnie jak coś robię!i nie myśli że to kosztuje kase i pracę!nie myśli ile pracy jest aby były czyste okna podłogi pranie pozmywane-samo się widocznie robi!twierdzi że dzieciaki po to mają ręce aby też sprzątać-nie myśli ile one mają na głowie w szkole i jeszcze muszą się martwić żeby zrobić zakupy ugotowac i zajmować się domem i jemu uslugiwac!13 letnia dziewczyna i 11 letnia mają same dac radę?z chorą matka i takim ojcem?

Gość gość
Teraz ma kase ze SWOJEGO sklepu którego dorobił się razem z Mama i dzięki pomocy rodziny z mamy strony,ma mamy rentę bo mieszkają w jednym domu,rodzinne,pomoc z opieki,swoją rentę po operacji tętniaka 10 lat temu,wypłatę bo pracuje 48 godz tyg jako stróż w ochronie,w sklepie pracuje brat który po maturze bez pracy bez niczego pilnujje sprzedaje ale żadnej kasy nie ma bo mieszka też w domu tatusia laskawego więc ojczulek się ustawił jak nic! Na starosc szklanki wody nikt mu nie da!za to co teraz robisz!

Gość gość
to nie prowo ??

Gość gość
Nie to nie prowokacja myślisz że wymyslalabym takie rzeczy dla zabawy?