Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Olulka

kubek termiczny

Polecane posty

Go艣膰 Olulka

Porad藕cie mi jaki kubek termiczny kupi膰? Che 偶eby kawusia by艂a maksymalnie d艂ugo ciep艂a :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
kup w porz膮dnym sklepie, a nie jakie艣 g***o z empiku. I niestety b臋dziesz musia艂a wyda膰 troche wi臋cej pieni臋dzy, bo te ta艅sze s艂abo trzymaj膮 ciep艂o i cz臋sto przecieka zakr臋tka. Poszukaj w sklepach z artyku艂ami dla podr贸偶nik贸w, biwakowiczk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 girona
Za bardzo dobry kubek termiczny powinna艣 zap艂aci膰 ok 80z艂. Najlepiej w艂a艣nie w sklepach dla podr贸偶nik贸w, outdoorowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja dosta艂am od przyjaci贸艂ki kubek termiczny z empiku w kszta艂cie obiektywu i jest bardzo fajny :) trzyma ciep艂o tak d艂ugo jak m贸j stary kubek ze sklepu turystycznego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy mo偶na my膰 w zmywarce :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tartkomo
mysle ze to zalezy od przeznaczenia, czy ma stac na polce, czy bedziesz go mobilnie uzywac, na wucieczce, czy w aucie, warto rozejrzec sie za takim z powierzchnia antyposlizgowa, i blokada ustnika, cos jak mini termoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez mam kubek termiczny kupiony w sklepie sportowym - www.dbsport.pl/pl/termite-energy-kubek-termiczny.html i jest mega praktyczny, poprzedni by艂 do wymiany, bo przecieka艂 a ten nie :)

Udost臋pnij ten post