Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszek zasadowy pomoc w odchudzaniu

Polecane posty

Gość gość

witam, od lat sie odchudzam stosowałam przeróżne diety , suplementy i głodówki ale moja waga spadała baaardzo powoli albo tez wcale. ważę 98 kg\175cm wiem dużo ale naprawdę jest coś nie tak z moim organizmem niestac mnie na dietetyka więc porad szukam w internecie lub od znajomych. od dawna zle się czuję myślałam że to przez moją wagę ale złe samopoczucie,zgaga bóle mięśni,kręgosłupa silne krótkotrwałe bole dłowy i popimo diet brak spadku wagi to chyba coś więcej i tak znajoma farmaceutka podpowiedziała mi że mam prawdopodobnie zakwaszony organizm i mam sobie kupic proszek zasadowy a moja waga się zacznie sama normowac. oczywiście dalej mam trzymac dietę jeśc dużo owoców i ważyw i pic duzo wody. może miał ktoś podobne problemy i proszek zasadowy rzeczywiście coś zmienił?

Gość gość
szkoda że nikt nie stosował:-(

Gość gość
jak masz zakwaszony organizm i inne objawy to zmień sposób odżywiania, zamiast znowu eksperymentować. Przyczyna twoich problemów mogą być toksyny albo pasożyty

Gość gość
tak jak najbardziej trzeba zmienic tryb odżywiania ale proszek zasadowy może dużo pomóc sa to witaminy i minerały dzięki którym organizm się oczyszcza i pomaga przyśpieszyc metabolizm