Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można sadzać 1 miesięczne niemowle

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Czy to ja przesadzam czy ta laska ma coś z głową ? Dodała na fb filmik z dzieckiem..trzyma miesięczniaka na kolanach na siedząco trzymając tylko za rączki, żadnego oparcia kręgosłupa...zaraz po porodzie znowu dodali zdjęcia jak tatuś trzyma dziecko opartę tylko o biodro, i przytrzymane jedną ręką, głowa dziecku zwisała...przecież to straszne..uszkodzą dziecku kręgosłup ! ;/

Gość gość
up

Gość jajae
dziecko powinno być zabrane przecież mogą zrobić z malucha kaleke

Gość gość
Ja nie mogę patrzeć ! Szczególnie, że to jest dziecko brata mojego męża..oni nie mają zielonego pojęcia i niemowlętach chyba :/ szkoda mi tego dziecka i strasznie mnie to irytuje jak oni je noszą..sama jestem w połowie 8 miesiąca ciąży i nie wyobrażam sobie zostawić dziecka pod opieką, którejś z tych osób :/

Gość gość
a mowilas mężowi? moze on powinien z nimi pogadac? a przynajmniej z bratem...

Gość gość
Noo chyba mu muszę powiedzieć..tylko nie wiem czy on nie powie, że nie będzie się wtrącał..matka tego dziecka się nim nie zajmuje w ogóle..teściowa kąpie, przewija dziecko (bo mieszkają u niej)

Gość gość
Ojejku a co to za problem zwrócić uwagę. Może oni zwyczajnie nie wiedzą. Nie przeżywaj na forumie bo to nic nie da a już na pewno żalenie sie na forumie nie pomoże dziecku. Prawda jest taka że tylko ty możesz zainterweniować bo ty jesteś świadkiem tej sytuacji. W imię dobra dziecka zwyczajnie powiedz że dziecka nie można sadzać aż do 8 miesiąca bo to niebezpieczne dla kręgosłupa, że mu szkodzą na kręgosłup, że dziecko może mieć potem problemy. Jak się boisz to niech twój mąż zwróci bratu uwagę. Brat bratu chyba nie będzie się bał powiedzieć, nie ? Jeśli zależy mu na dobru własnego dziecka to się właśnie powinien wtrącać

Gość gość
"na forumie" - OMG :O

Gość gość
moj zaczal sie dzwigac do siadu jak mial 4 miesiace, chwilke posiedzial i go kladlam bo sie balam, on w ryk ale trudno zdrowie wazniejsze, nie spieszy nam sie :) teraz ma 5,5 msc siedzi dosc dlugo ale leci do przodu wiec nie szaleje i go klade, przyjdzie na to czas :) powiem swojej znajomej ze takim zachowaniem doprowadzi wlasne dziecko do kalectwa

Gość gość
No jednak jest różnica między 5 miesięcznym a 1 miesięcznym dzieckiem i to zdecydowana..

Gość gość
Ja bym powiedziała o tym teściowej - ona nie ma zapewne fejsa i nie wie o tych filmikach, może nie wie, że oni tak noszą to dziecko. Skoro mieszkają u niej i ona im pomaga to jej jako teściowej chyba najbardziej pasuje zwrócenie im uwagi. Pokaż jej te filmiki.

Gość gość
maz powinein z bratem pogadac. ja kiedys zakladalam temat o wozeniu 6miesieczniaka w rowerku smart trike... dziwi mnie bezmyslność ludzi :/

brrr. na samą myśl kręgosłup boli :O Szkoda malucha. Moja sąsiadka 30 lat temu sadzała swoją córkę już w 3 miesiącu bo się darła i teraz ta córka ma "zaokrąglony" kręgosłup, nie wiem jak to fachowo nazwać. Sąsiadka sama się przyznała do swojej bezmyślności.