Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobili gdyby w waszej pracy zatrudniono Ukrainke

Polecane posty

Gość gość

albo Ukraińca? Szczególnie na czarno?

Gość gość
Ukraińca wychędożyłabym a Ukraince kupiła buty na zimę

Gość gość
Zaprzyjaźniłabym się z nią/nim, a gdyby to był Ukrainiec, to nawet mogłabym się z nim wiązać, nie jestem uprzedzona do naszych wschodnich sąsiadów ;)

Gość gość
zara bym go podyebał,że kradnie

Gość gość
Ja zawsze marzylam o ukrainskim rumaku tak moc poczuc go w sobie.....ahhhh...

Gość gość
Polaków boli fakt, że Ukraińcy są od nich przystojniejsi. Na Majdanie widziałam więcej przystojnych Ukraińców niż Polaków przez całe życie.

Gość gość
Są qrewsko przystojni dlatego Polki na nich lecą.......

Gość gość
Z kolei Ukrainki są ładniejsze od Polek. W dodatku nie są aż tak łatwe.

Gość gość
Potwierdzam qrwiszona w pl idzie urobic w godzine, qrwiszcza z ukr w dzien nie urobisz

Gość gość
Nawet był kiedyś taki artykuł jak to zagraniczny porównywał Polki do Ukrainek. Wyszło na to, że Polki są brzydsze, ale bardziej wymalowane. Z jedną i drugą można się całować na pierwszej randce, ale z Ukrainką nie pocałujesz się, gdy ona ma chłopaka, bo z Polką już tak. Z Polką można iść na numerek zaraz po poznaniu jej, z Ukrainką dopiero, gdy ona się zaangażuje.

Gość gość
a wiecie że ukraińcy sa gotowi pracowac za ułamek waszego wynagrodzenia?

Gość gość
Tak samo jak Polacy są gotowi pracować za ułamek wynagrodzenia Anglików, Irlandczyków lub Niemców?

Gość gość
z Chęcią zatrudnie ludzi z UK

Gość gość
nie ma szans, by w mojej pracy zatrudniono kogokolwiek na czarno.

Gość gość
UK miało oznaczać United Kingdom, czy Ukrainę?

Gość gość
Ukraińcy nie są przystojny, a tylu rzepsów o krzywych, zakapiorskich ryjach na raz nie widziałam nigdy wcześniej.

Gość gość
*co na majdanie, a post z 20:22 należy do codziennie poniżanej przez polskich facetów, fanki realu madryt :D

Gość gość
No widocznie przeczytałam kiedyś taki komentarz i go zapamiętałam ;) A tak swoją drogą, to niezłą obsesję musisz mieć na punkcie tej fanki Realu, skoro znasz wszystkie jej komentarze.

Gość gość
Nie pal głupa tylko się zaloguj, spasiona locho. :classic_cool:

Gość gość
"Tak samo jak Polacy są gotowi pracować za ułamek wynagrodzenia Anglików, Irlandczyków lub Niemców?" Każdy normalny naród martwi się o swoich a nie o obcych Kiedy w końcu Polacy to zrozumieją?

Gość gość
21:30 Nie mam tutaj konta, więc nie mam się jak zalogować 21:37 No dobrze, ale gdzie my niby martwimy się o obcych, nie o swoich i gdzie obcy się martwią o siebie, nie o obcych? Polacy jadą na Zachód i pracują za połowę normalnej pensji, a Ukraińcy tak samo będą zarabiać u nas.

Gość gość
Mój narzeczony zatrudnia Ukraińca - legalnie. Nie narzeka na niego, współpracownicy też go lubią.

Gość gość
Narzeczony go zatrudnia, a więc jest w trakcie zatrudniania, a to znaczy, że jeszcze nie pracuje? I już go lubią?

Gość gość
Ja wziolem na probe takiego, plytkowal 3 razy szybciej niz polak, zarabial 1/3 z tego co polak, wiec polakow out i teraz mam 2 ukraincow co robia jak 5-6 polakow

Gość gość
Ech, jak to wam wytłumaczyć. Najprościej - Anglicy się buntują przeciw polskim imigrantom, bo słusznie uważają że psuja im rynek pracy. Więc dlaczego my w Polsce mielibyśmy przyjmować masowo imigrantów ze Wschodu? Przecież oni także zepsuliby nasz rynek pracy. A różnica między Anglia i Polską jest taka, że tam płace są kilkakrotnie wyższe, Anglik więc co najwyżej nie poleci na wakacje na Hawaje tylko powiedzmy do Hiszpanii. Natomiast w biednej Polsce płace są na nędznym poziomie, ludziom ledwo wystarcza na opłacenie rachunków. Bezrobocie jest wysokie (np.na tym forum pełno ludzi żali się, że nie może znaleźć pracy), więc o pracę bardzo trudno, a jak się już ma to trzeba znosić fochy przełożonych i często zasuwać za kilka osób. Jeśli by z takiej Ukrainy przyjechały tłumy gotowe pracować za jeszcze mniejsze pieniądze to byłaby chyba tragedia narodowa. Oczywiście cwani pracodawcy marzą o takiej sytuacji, bo mieliby pracowników nie za 1600 zł brutto tylko za 500 :( Tak jak ten wyżej, który wypisuje głupoty. "Płytkował 3 razy szybciej niz polak" - czy ty debilu jeden wiesz jak wygląda układanie płytek??? To wymaga dokładności i staranności, na czas to układano cegły w czasach stalinowskich i potem domy się waliły. A nazwy narodowośc***isze się z dużej litery!!!