Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacper98

Zrenica

Polecane posty

Witam, mam 15 lat i mam problem. Wiec tak, lewa zrenica jest wieksza od prawej :/ nie wiem dlaczego. Bylem u okulisty i mowil ze oczy sa zdrowe bylem tez u lekarza i sprawdzil dno oka, zadnych zmian nie bylo powiedzialem mu ze boje sie ze ot guz a on powiedzial ze nie ma potrzeby bo by byly zmiany na dnie oka. Okulista powiedzial ze mam sprawdzic zdjecia czy tam tez mam jedna powiekszona i tak jest mam. Powiedziala ze jak tak mam to juz mam to raczej od urodzenia i nie ma sie czym niepokoic. Jednak ja caly czas sie boje. Jestem hypohondrykiem. Wymyslalem sobie wiele chorob. Boje sie ze to guz mozgu albo jeszcze cos. :( Pomocy.

Gość gość
ty masz duzo problemow jak zauwazyłem.Jeden z nich to to ze jestes stukniety bo zakladasz kolejny wątek i zabawiasz się.

Gość gość
Nie nie nie. Nie zabawiam sie. Ja naprawde cierpie. Wy moze tego nie widzicie ale tak jest. Moze przesadzam ale naprawde mam stresa na punkcie raka :/

Gość gość
Jak bedziesz sobie go wmawiał to na mur beton,dostaniesz,a wtedy dopiero zobaczysz co to znaczy

Gość gość
No dobrze, probuje sobie nie wmawiac i dobrze mi to szlo dopuki wczoraj w telewizji ogladalem program o szpitalu i tam facet mial objawy guza. Krecilo mu sie w glowie bolala go glowa mial jedna zrenice wieksza od drugiej i jak robili mu badania oczu to negatywne byly a moje byly dobre dno oka tez badali i sprawdzali czy nie ma zmian i nic nie bylo. I to mnie przestraszylo. Ale jak ja widzialem to na zdjeciach mam tak samo. Wiec mam to chyba od malego.

Gość gość
I ta zrenica jest ciagle wieksza od drugiej. Nie ze sa takie.same a potem jedna.wieksza.tylko ona caly czas jest wieksza.