Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To urocze czy głupie

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomą, taka typowa ślicznotka. Ma dobre serce, życzy każdemu jak najlepiej, Śmieje się z wielu rzeczy, zawsze była lubiana i miała powodzenie ale według mnie jest tępa. Jak to jest, że faceci uważają to za urocze a kobiety mają ją za tępą blondynę. Np sytuacja sprzed paru dni. Ja i mój kolega towarzyszylismy jej w skladaniiu dokumentow na paszport. Patrzymy po chwili wraca od okienka i mowi, ze musi wypelnic druk raz jeszcze bo wpisalam zle imiona. My w szoku jak to zle a ona wpisala PIERWSZE IMIE DRUGIE IMIE I IMIE Z BIERZMOWANIA. Czaicie? Ja już facepalm a mój kolega potem do mnie mówi, że on a jest słodka. Osądźcie

Gość gość
Jak to wpisała z tymi imionami? Wpisała 3 imiona, nie 2, o to chodzi?

Gość gość
Tak, włącznie z tym z bierzmowania!

Gość gość
Moze faceci czasem lubia towarzystwo takich kobiet, bo przy nich sa madrzejsi... Moj facet nie nasmiewa sie zlosliwie ze mnie jak mi sie cos nie uda... ale jest usmiechniety i rozbawiony. Uwaza ze jestem wlasnie slodka niezdara... Sloniatko w skladzie porcelany...jak to mowi... Zawsze to lepsze niz fochy...

Gość gość
Ta dziewczyna akurat ma bardzo dobre serce. No i jest ładna i chyba dlatego tak na nią lecą. Jedyne czego jej brakuje to intelekt chociaż o dziwo w trzeciej liceum była nawet finalistką z olimpiady z polskiego. Jeśli chodzi o analizę wierszy, naukę potrafiła to ogarnac. A w prawdziwym zyciu robi na codzien takei idotyzmy i chyba nawet nie czuje jak sie wyglupia. Widze, ze faceci ja uwielbiaja a kobiety z niej sie czasem nasmiewaja.

Gość gość
Ale uwazasz ze to bylo glupie czy urocze? Serio, moj kolega potem do mnie ze smiechem ze ona jest taka urocza:>

Gość gość
Moze sie zamyslila, nie pomyslala.... Dziwne zdazenie..he he he...ale coz.... Rozne ludzie robia glupoty... A faceci wola kobiety wesole, z poczuciem humoru, cieple, dobre, a nie spiczniale, z nosem na kwinte i obgadujace kolezanki....

Gość gość
aż was dwóch musiało ją eskortować do okienka? bo sama nie dałaby rady...? tu chyba tkwi odpowiedź..

Gość gość
Smieszne:-)

Gość gość
No ona taka wlasnie jest. Zawsze usmiechnieta, zartuje i nie slyszalam zeby komukolwiek zle zyczyla. A od kiedy pamietam to za nia szaleja faceci. Chyba lubia slodkie idiotki

Gość gość
To znaczy że mamy robić z siebie celowo idiotki? Że tesz wcześniej na to nie wpadłam....:o

Gość gość
No to teraz singielki mogą śmiało mówić że są za mądre na facetów :D

E tam ;) Ja też uważam, że to urocze. Znaczy - skoro jest bardzo sympatyczna no to z tą swoją nieporadnością jest po prostu rozbrajająca zapewne ;) Ja z kolei jestem raczej zaradna życiowo (pomijając kontakty z rodziną -.-'), jestem ładna dosyć, inteligentna i nigdy na powodzenie nie narzekałam :) Więc to nie tak, że inteligentne nie mają facetów - po prostu różni panowie mają różne preferencje :)

Gość gość
Uszka w barszczu - zgadzam się, niektórzy faceci po prostu wolą mieć przy sobie kogoś głupszego bo dzięki temu maja świadomość że wiedzą więcej i czują się lepsi. Dlatego stereotypowe blondynki mają branie :).

Gość gość
Gdyby miała te wszystkie cechy co napisałaś ale miała grube niemodne okulary i była niewysokim pucołowatym pączusiem z fryzurą na pazia, bądź co bądź też urocza i słodka , chyba by tak jej nie ubóstwiali . Niektórzy faceci to wielcy hipojryci ale pewnie choleryk któremu ciągle spieszno ze wszystkim i którego myśli parnerka musi ubiegać przynajmniej z wyprzedzeniem 2 minuty by nie wytrzymał na dłużej z taką dziewczyną. A opisane zachowanie może być i urocze i irytujace, np jak straciliście przez nią czas to wkurzające i praca przy wspoólnych projektach z taką osobą tez może być ciężka