Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizka24ololo

Odnosnie sympati..tam mozna znalezc bogatego faceta ;)

Polecane posty

Gość luizka24ololo

Rok temu spotkałam się chyba z 7-dmioma facetami ..byli to przedsiębiorcy ..własciciele firm itp. mówiąc bardziej dosłownie nadziani fagasy w drogich autach..oczywiscie trafił się tez jakis burak który zostawił w domu żonę ...a mianowicie zmierzam do tego że jeżeli ktos chce złapac bogatego faceta to tylko sympatia;) ;P i większosc z nich są naprawde zdesperowani.

Gość gość
i oczywiscie wybralas tego najbardziej nadzianego ;]

Gość luizka24ololo
nieeee...musiałam wyjechac z Polski . Obecnie jestem z obcokrajowcem;) który bije ich wszystkich na łeb..chociaż nie ma tyle kasy;)

Gość luizka24ololo
ale gdybym szukała faceta ustawionego to mój profil byłby na sympatia.pl

Gość gość
tak se tlumacz. Zaden nawet niecheil Cie wziac :D:D

Gość luizka24ololo
nie w głowie mi rodzina i małżenstwo;) jestem za młoda;) chociaz trochę szkoda ze tacy faceci sie marnują.

Gość gość
haha :D widze ze sie szanujesz kobieto, jakbym miala byc z facetem tylko dla kasy nie potrafilabym spojrzec na siebie w lustrze... Gratulacje

Gość luizka24ololo
ojej..wzruszyła mnie twoja historia .;) haha

Gość gość
zwykla dziw*a

Gość luizka24ololo
haha...d***** to cie zrobiła;) tak się składa że nie przyciagam gołodupców ;) bo sama tez nie leże do góry du** ;) i tego samego wymagam od faceta.PROSTE.ale co możesz o tym wiedziec jak twoja matka pierze w rzece.

Gość gość
luizka pociesze Cie, tym nadzianym kolesiom chodzilo o *****nko a nie malzenstwo :d

Gość gość
a potem taka jedna z drugą się dziwi że faceci chcą ją tylko w******** no przecież mój pies ma więcej ludzkich uczuć niż taka szmata.

Gość luizka24ololo
haha...znowu się wzruszyłam, zapewniam cię ze zaden z tych facetów kijem by cię nie tknął ..nie ta liga ;)

Gość gość
jaka matka taka corka :D Ja tez nie przyciagam jak to ujelas wiesniacko "golodupcow", tylko to oni sie uganiaja za mna a nie ja za nimi :) i nie jestem desperatka zeby szukac facetow na sympatii :) widze jak sie za toba uganiaja skoro zalozylas konto na takim portalu :) hahah Nie rozmawiam z ludzmi o nizszym IQ niz ma malpa wiec spadam, powodzenia i radze abys czesciej sie badala, wiesz chorobe weneryczna szybko mozna zlapac , pozdrawiam :)

Gość luizka24ololo
dziewczynko ja nie mam problemów z facetami ,nigdy nie dostałam kosza,nigdy nie doznałam uczucia odrzucenia ;) To ja rozdaje karty ;) tłumaczcie sobie ze d******py ;) haha .

Gość gość
za to masz wyraźnie problemy z głową. ale twoje problemy, twoja sprawa.

Gość gość
ot to! odezwij sie jak za niego wyjdziesz za maz a nie przechwalasz sie na forum, choc to pewnie jakas prowokacja , a jesli nie to naprawde musisz byc tepa...

Gość luizka24ololo
NIEstety w moim miescie nie ma szans na faceta na wysokim poziomie ... nawet nie ma na czym oka powiesic ;) same szaraki bez ambicji i planów na przyszłosc ,dlatego tez kiedys byłam na sympati;) ale co wy możecie o tym wiedziec jak wiecznie zostajecie porzucone albo oszukane i tak w kółko.. to nie mój swiat ;)

Gość gość
wierzymy wierzymy. powtórz to jeszcze kilkanaście razy to w końcu sama w to uwierzysz.

Gość gość
haha...d***** to cie zrobiłaoczko.gif tak się składa że nie przyciagam gołodupców oczko.gif bo sama tez nie leże do góry du** oczko.gif i tego samego wymagam od faceta.PROSTE.ale co możesz o tym wiedziec jak twoja matka pierze w rzece. WY TUTAJ SPINACIE A TO KTOS ROBI SOBIE BEKE. wYSTARCZY POPATRZEĆ NA TEN KOMENTARZ. TAKIE TEKSTY TYPU "TWOJA MATKA" TO JA RZUCAŁEM JAK BYŁEM W GIMNAZJUM :) JAK TA DZIEWCZYNKA MA MÓZG GIMNAZJALISTKI.

Gość gość
i tu sie mylisz bo ja nigdy nie zostalam rzucona przez faceta, zawsze sami mi sie podporzadkowuja czy tego chce czy nie :) z tym wyjatkiem ze nie oczekuje od nich zadnej kasy, tylko milosci , jestem skoromna i naturalnie ladna, dlatego mnie szanuja :) a ciebie predzej czy pozniej i tak zostawi wiec sie nie podniecaj, kasa to nie wszystko dziewczynko :) za 10 lat juz nie bedziesz mloda i ladna tylko zostaniesz stara panna i nikt cie nie zechce bo mialas wiecej k***s*w w ustach niz przecietna dzi*ka :)

Gość luizka24ololo
za miesiąc zeręczyny z wymarzonym i kochającym mężczyzną..który oszalał na moim punkcie .a to juz prawie rok ;) wy mozecie tylko pomarzyc i sie popatrzec na ulicy ;) i ponarzekac na forum jak to wam zle w zyciu. miłej nocki ja uciekam,,bo jutro dużo pracy .

Gość gość
juz dawno zobaczylam ze to prowokacja, ale jak widze jak ta wiesniara pisze to przynajmniej mam ubaw :) hehe

Gość gość
duzo klientow jutro masz mowisz?:D oj to piz*a bedzie bolec

Gość luizka24ololo
naprawde myslicie ze to prowo??? hahaha... dobrze niech bedzie ;)

Gość gość
lekcje juz odrobione? :)

Gość luizka24ololo
ale w was złosci..chyba macie cięzkie życie..ale to nie zmienia faktu ze mam piekne życie w przeciwienstwie do wiekszosc***anienek tutaj obecnych i nie tylko;) utwierdziłyscie mnie w tym.

Gość gość
ja akurat zycie mam wpaniale :) idz spac dziecko bo jutro do szkoly zaspisz ! paaaa:)

Gość gość
luizka glupia jestes i pusta, a twoj poziom kultury jest ponizej normy.tyle w temacie.

Gość gość
Porażka, ludzie co Wy w tych głowach macie?